23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Gurbanguly eller Brostrøm

Det er heldigvis de færreste forundt at tage fejl, imens samtlige af landets medier dækker begivenheden vidt og bredt.

Søren Brostrøm har prøvet øvelsen mere end én gang i løbet af de seneste uger, hvor de fleste danskere er kommet tæt på Sundhedsstyrelsens direktør.

Og selv om de danske sundhedsmyndigheder flere gange har taget fejl i og af den verserende coronapandemi, så nyder den hjemmeklippede sundhedschef tilsyneladende stor opbakning fra langt de fleste danskere.

Det imponerer næppe Gurbanguly Berdymukhammedov.

Turkmenistans præsident har forbudt omtale af "coronavirus", som man i øvrigt ikke har nogen tilfælde af i landet. Samtidig har han bestemt, at der skal afbrændes tørret rudeurt i landet, da røgen herfra skulle være særligt effektiv imod sygdomme, der er "usynlige for øjet".

Forskellen på de to kommunikationsstrategier virker så karikeret, at afstanden mellem Turkmenistan og København på 4.000 kilometer synes beskeden i sammenligning.

Og selv om de fleste danske virksomheds-ledere nok vil bekende sig til Søren Brostrøms kommunikationsstrategi frem for Gurbanguly Berdymukhammedovs, så er det alligevel bemærkelsesværdigt, hvor få fejl danske virksomheder begår, hvis de selv skal sige det - eller hyre en kommunikationsafdeling til at gøre det.

Vi kan lære meget af coronakrisen - også at vi alle kan fejle. Til gengæld er det kun de bedste, som erkender det og lærer af det.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109