23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Forbedret kontormiljø via belysning

Billederne taler for sig selv

Enversion får LED belysning fra ECOFOSS

ECOFOSS har leveret en energieffektiv belysningsløsning til Enversion i Århus, hvor LED paneler til påbygning, inkl. monteringsrammer, er blevet installeret for at forbedre kontorbelysningen.

I samarbejde med Momentum, der stod for salget af både indretningsløsningen og belysningen, bidrog ECOFOSS med lysberegninger og rådgivning for at sikre optimal kontorbelysning hos Enversion. Gennem vores kundenetværk blev Knud Jørgensen El valgt til at udføre monteringen af belysningen.

Den endelige løsning sikrer bedre arbejdsforhold og energieffektivitet på Enversions kontor.

SE FØR & EFTER billederne - de taler næsten for sig selv. 
Ved udskiftning til green:ID LED paneler med høj lysægthed CRI>90, opnår Enversion et godt arbejdslys.


God belysning skaber bedre arbejdsmiljø

Et godt arbejdsmiljø er vigtigt, og det skabes af flere elementer, bl.a. er god arbejdsbelysning afgørende for arbejdsmiljøet. Kontorbelysning findes i mange former og formater, og hos ECOFOSS har vi fokus på, at vores produkter både kan opfylde de visuelle og indretningsmæssige ønsker samt behovet for god og optimal kontorbelysning.

Hos ECOFOSS finder du et bredt udvalg af LED belysning til opgradering af arbejdslys på kontorer og i industrilokaler. Vi tilbyder bl.a. et stort udvalg af LED paneler i flere forskellige udgaver og størrelser både til indbygning og påbygning samt CCT kelvin regulerbar modeller. Alle med høj lysfarveægthed, lavet energi niveau samt lang levetid.

SE UDVALGET AF LED PANELER HER

Ecofoss A/S
Mariendalsvej 28, 8800 Viborg
8800 Viborg
Viborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15150785

Kontaktperson

LV

Send til en kollega

0.063