23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Video: Nyhederne i Archicad 28

Nu kan du se eller gense optagelsen af vores Tips & Tricks webinar, hvor vi gennemgår nyhederne i BIM-programmet Archicad 28. 

Så er Archicad 28 ude – og sædvanen tro er der masser af nye features og forbedringer i den nyeste version af Archicad. 

Nyhederne omfatter blandt andet et opdateret interface, der gør det lettere at komme i gang med dit BIM-projekt, logge på BIMcloud samt en række interaktive værktøjs-guides, der fungerer som en 1:1 videreuddannelse.

Du kan se en videoptagelse af vores Tips & Tricks webinar, hvor vi satte fokus på nyhederne i Archicad 28 nederst i denne artikel.

Keynotes, MEP Designer og AI Visualizer

Keynotes er en af de helt store nyheder, som fungerer som en særlig autotekst i Archicads labels og gør disse til et fuldt dokumentationssystem. 

MEP Designer erstatter MEP Modeller og indeholder så mange nye funktioner, at det retfærdiggør navneskiftet. MEP Designer gør det muligt for ingeniører og arkitekter at designe, koordinere og samarbejde om installationsprojekter. Derudover er det muligt at beregne og omdefinere byggesystemerne i de tidlige faser.

AI Visualizer er nu en integreret del af Archicad 28, hvilket betyder, at det er blevet markant lettere at benytte kunstig intelligens til at lave fotorealistiske renderinger.

LÆS OGSÅ: Nyt redskab til LCA-beregninger for landskabsarkitekter

Derudover har features som Pointclouds, Grasshopper Connection, Design Options, Distance Guides, OpenBIM og LCA-beregninger alle fået en opdatering i Archicad 28.

Archicad understøtter buildingSMART-værktøjerne

Understøttelsen af fælles standarder og åbne filformater har længe været et fokusområde, og buildingSMART har udviklet en række standarder som IFC for at øge det digitale samarbejde i byggeriet. Archicad 28 understøtter det nye IDS-format, der giver mulighed for at udveksle konkrete krav til de data, der skal deles i projektteamet.

 

GRAPHISOFT Center Danmark
Rentemestervej 62
2400 København NV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK40824057

Kontaktperson

Thomas Graabæk
Arkitekt - Indehaver
+45 26285306 tg@formfaktor.dk

Send til en kollega

0.062