23948sdkhjf

Efter mere end 30 år: Direktørskifte hos leverandør til byggeriet

Den familieejede koncern Dansk Kvarts Industri får ny adm. direktør

Dansk Kvarts Industri-koncernens ejerleder, Claus Hove Sørensen, overdrager efter mere end 30 år posten som adm. direktør til Anders Roed.

Den nye mand i spidsen har været salgsdirektør i koncernen siden 2022 og blev hyret netop med henblik på direktørskiftet, der nu bliver en realitet fra 1. november.

Koncernen har været familieejet og -ledet siden opstarten i 1953, så det er en koncern, der i generationer er opbygget med hjerteblod. Derfor var der mange ønsker til en kommende adm. direktør, da Claus Hove Sørensen gik på jagt efter sin afløser.

- Anders Roed blev rekrutteret på baggrund af sine stærke evner inden for forretningsforståelse og forretningsudvikling samt sine menneskelige egenskaber, herunder lederskab og samarbejdskompetencer, udtaler Claus Hove Sørensen i en pressemeddelelse.

- I de første to år hos os har Anders arbejdet målrettet med at styrke koncernens kommercielle profil og udforske nye markedsmuligheder, uddyber han.

Dansk Kvarts Industri omfatter selskaberne Dansk Kvarts Industri A/S, Stonewalk A/S og Lithomex A/S. Koncernen er specialiseret i produktion og handel med blandt andet fugematerialer til udendørs belægninger.

De seneste tre år har Dansk Kvarts Industri A/S haft et samlet overskud på 22,4 mio. kr. I Lithomex A/S er det tilsvarende tal 2,5 mio. kr., mens det i Stonewalk A/S er 0,5 mio. kr.

Selvom Claus Hove Sørensen giver tøjlerne videre, giver han dog ikke helt slip på koncernen, da han fortsætter som arbejdende bestyrelsesformand.

Dansk Kvarts Industri koncernen

Dansk Kvarts Industri koncernen er en familieejet og velkonsolideret virksomhed, der omfatter selskaberne Dansk Kvarts Industri A/S, Stonewalk A/S og Lithomex A/S.

Koncernen beskæftiger omkring 25 medarbejdere og er specialiseret i produktion og handel med kvartssand, mineraler, farvet sand samt fugematerialer til udendørs belægninger.

Koncernens hovedkontor og produktion er beliggende i Addit ved Brædstrup, med en yderligere produktionsenhed i Ormslev ved Aarhus.

Kilde: Dansk Kvarts Industri

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109