23948sdkhjf

Boligbyggeri til 113 millioner kroner ventes snart i udbud – skal starte til februar

Opførelsen af 57 nye lejligheder i Næstved rykker nærmere, hvor boligprojektet med en anslået entreprisesum på over 100 mio. kr. ventes at blive sendt i udbud snart

En ny og stor bydel i Næstved er på vej, hvor flere spektakulære projekter er ved at tage form.

Et af disse omfatter 57 nye boliger som Postfunktionærernes Andels-Boligforening vil opføre for et trecifret millionbeløb over de næste år.

Og opførelsen af boligerne rykker nærmere, fortæller Torben Hangaard, der er bygge- og udviklingschef i Postfunktionærernes Andels-Boligforening, til Sjællandske Nyheder.

- Midt i oktober er vi klar til at offentliggøre udbuddet, og vi regner med byggestart i februar næste år, siger han til mediet.

Ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, har byggeprojektet en værdi cirka 113 mio. kr.

I april fik boligforeningen godkendt en Skema A-ansøgning af byrådet om grundkapital fra Landsbyggefonden, mens en Skema B-ansøgning om budgettet ventes godkendt, efter licitationen er sket.

Byggeriet breder sig over to byggefelter, hvor 25 boliger vil blive opført i det ene felt og 32 boliger i det andet.

Lejlighederne kommer til at omfatte ni etværelses boliger, 12 toværelses boliger, 12 treværelses boliger samt 24 fireværelses boliger.

Opgaven ventes udbudt som en totalentreprise, som skal opføres i to etaper med forventet indflytning i henholdsvis september 2026 og november 2026.

Det bliver en del af det nye bydelsprojekt Stenlængegård, som er ved at tage form i Næstved.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14