23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Har du en del beholdere, men ganske lidt plads?

Her tricket til, hvordan du kan spare plads. Og stadig opbevare dem sikkert.

Står du med en række beholdere eller dunke med farlige væsker i, hvor du har udset dig det rette spot til opbevaringen - men pladsen halter? Så har vi løsningen.

 

Udnyt hver en meter

Du behøver ikke at droppe dit ønskede spot og allokere dine beholdere en plads langt væk fra det sted, hvor du bruger dem i dit daglige arbejde. I stedet handler det om, at du bedst muligt får udnyttet de meter, du har til rådighed. Og her er vores miljøskabe oplagt. De er skræddersyet til de gængse typer beholdere som IBC, tønder og dunke. Og så kan du udstyre dem med hylder for at udnytte pladsen til fulde. Du finder dem også med pladsbesparende døre som jalousilåger, så du ikke skal afsætte unødvendig plads til at åbne skabet.

 

Sikkerheden forbliver i top

Hvert miljøskab er udstyret med opsamlingskar i bunden til at fange spild og lækager. Og så finder du dem i plast eller stål alt efter, hvilke væsker du skal opbevare. 

 

Vil du tappe lige dér, hvor du arbejder?

Mange af miljøskabene er udstyret med gaffellommer eller ben, så du nemt kan stikke gaflen under skabet. På den måde kan du flytte det lige derhen, hvor du skal bruge det. Bare åbn lågerne og sæt en hane på dine beholdere.  Så er du klar til at tappe.

 

Men det er langt fra dine eneste muligheder

Du kan vælge blandt en lang række forskellige størrelser, låger og udstyr alt efter, hvad du skal opbevare. Se alle dine muligheder under vores miljøskabe.

DENIOS ApS
Dannevirkevej 6
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30896173

Kontaktperson

CLT
Cecilie Louise Troelsen
Marketing Manager
cet@denios.dk

Send til en kollega

0.064