23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kvalitetssikring på højeste niveau: Dit valg af legepladsinspektør

Hos DALPIN er kvalitet i højsædet, og vi sikrer gennem testværktøjer og hyppige inspektioner, at alle projekter lever op til de højeste standarder. Vælg DALPIN hvis du vil have pålidelighed, præcision og topkvalitet i hvert eneste projekt.

Hos DALPIN ved vi, at kvalitet er mere end bare et ord – det er fundamentet for alt, hvad vi gør. I en verden, hvor præcision og sikkerhed er altafgørende, har vi gjort det til vores mission at sikre, at hvert projekt lever op til de højeste standarder.


Værktøjer til enhver opgave  

Vi har investeret i en bred vifte af testværktøjer, som hjælper os med at sikre, at vi kan test legepladsernes sikkerhed, så de opfylde de gældende krav på området. Ligesom en entreprenør, der altid har det rette værktøj ved hånden, sørger vi hos DALPIN for at være godt rustet til enhver udfordring.

 

Kvalitet du kan stole på

DALPIN's inspektører er hele tiden på farten for at udføre inspektioner og kontroller at legepladserne er sikre for landets børn at lege og udfolde sig på. 

Minimum 3 gange om året tager vores kvalitetsafdeling luppen frem for at sikre ensartede og pålidelige inspektionsrapporter til vores kunder. Kvalitetschefen kører ud på den samme legeplads som en af kollegaerne netop har kontrolleret og udfører en ny inspektion. Efterfølgende evalueres der på, om der er behov for en ændring i vores interne procedurer.

Når du vælger os, vælger du ikke bare et produkt - du vælger et løfte om kvalitet.
Vi arbejder konstant for at sikre, at hver eneste detalje er præcis, som den skal være.

 

Hos DALPIN er der kun én standard: topkvalitet.

Bestil jeres næste legeplads inspektion her.

 

DALPIN - Dansk Legepladsinspektion ApS
Blangstedgårdsvej 8
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34903239

Kontaktperson

Anja Skov Pedersen
Kontorassistent
+45 92448940 anja@dalpin.dk

Send til en kollega

0.064