23948sdkhjf

Fusion hos rådgivere

Moe & Brødsgaard overtager Skude & Jacobsen som led i et generationsskifte og bliver landsdækkende
Et længerevarende samarbejde mellem rådgivervirksomhederne Moe & Brødsgaard og Skude & Jacobsen resulterer nu i en egentlig fusion, når Skude & Jacobsen i forbindelse med et generationsskifte bliver en del af Moe & Brødsgaard.

Med overtagelsen bliver Moe & Brødsgaard landsdækkende, idet Skude & Jacobsens kontorer i Vordingborg og Odense føjer sig til Moe & Brødsgaards afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Fredericia og Roskilde og tilfører med specialistviden inden for særlig geoteknik, fjernvarme og energi Moe & Brødsgaard-koncernen en længere spændvidde.

- Skude & Jacobsen og Moe & Brødsgaard kompletterer hinanden på både kompetencer og geografi, og sammen kan vi tilbyde kunderne flere specialer, og endnu bedre service, siger adm. direktør Christian Listov-Saabye fra Moe & Brødsgaard.

Udvikle flere markeder

De to rådgivervirksomheder har arbejdet sammen i en række projekter blandt andet inden for fjernvarmeområdet, hvor de har vundet to rammeaftaler og flere opgaver sammen.

Senest er de blevet rådgivere på et projekt om en ny transmissionsledning i Aarhus.

- Vi har gennem flere år haft samarbejder med Skude & Jacobsen, hvor vi har suppleret hinanden, enten med volumen eller specialviden, og har på den måde været i stand til at stille et meget skarpt team, der har givet flere nye opgaver. Sammen tror vi på, at vi kan udvikle flere markeder, og ekspandere yderligere inden for vækstområder, siger Christian Listov-Saabye.

Uændret drift

Indlemmelsen i Moe & Brødsgaard sker som led i et generationsskifte hos Skude & Jacobsen, der har 50 medarbejdere og afdelinger inden for anlæg, byggeri, geoteknik, energi og miljø.

Skude & Jacobsen, der er grundlagt i 1952, har indtil nu været ejet af otte partnere. Fire af disse udtræder som partnere i forbindelse med indtrædelsen i Moe & Brødsgaard, mens de sidste fire fortsætter som aktionærer i Moe & Brødsgaard.

Desuden fortsætter ledelsen og den daglige drift af Skude & Jacobsens kontorer i Vordingborg og Odense uændret.

- Sammen med Moe & Brødsgaard bliver vi en del af en større organisation, og kan dermed tilbyde kunderne en endnu større ressourcesikkerhed, og en række specialkompetencer, som vi ikke har i dag, siger Skude & Jacobsens adm. direktør, Peter Islev, i en kommentar til fusionen.

Med overtagelsen af Skude & Jacobsen får Moe & Brødsgaard-koncernen over 400 medarbejdere fordelt på syv kontorer i Danmark og et i Norge.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.105