23948sdkhjf

Effektivitet i højden, sorte tal på bunden

Hængende i reb og seler har Rebteknikeren ApS løst håndværkeropgaver på mange af landets højeste og mest fremtrædende bygningsværker. Rebteknikkens stadig stigende popularitet skyldes, at arkitekter, ingeniører og entreprenører for alvor har fået øjnene for de mange muligheder, som en fleksibel metode til højdearbejde åbner for.

Rebteknik er godkendt af Arbejdstilsynet til højdearbejde og gør det muligt at bevæge sig frit rundt på bygninger med vanskelige adgangsforhold. De fleste små og mellemstore opgaver kan løses ved hjælp af rebteknik, og dermed undgår man
dyre omkostninger forbundet med traditionelle arbejdsmetoder som
stilladser, lifte og gondoler.

Når rebteknik kører på skinner

Det er ikke kun i byggeriets udførelsesfase, at rebteknik er et effektivt og økonomisk rentabelt alternativ, men også i forbindelse med det efterfølgende service og vedligehold. Til at fremme denne proces er Rebteknikeren blevet forhandler og installatør af et nyudviklet skinnesystem, som monteres på bygningsfacaden.
Skinnerne muliggør, at er hvervsklatrerne ikke blot kan bevæge sig vertikalt som normalt, men også horisontalt henad bygningen via såkaldte rollers.

”Systemet giver os endnu større mobilitet, hvilket betyder, at vi kan løse opgaverne hurtigere. Mindre arbejdstid er ensbetydende med lavere udgifter for bygherre, og løsningen sparer også udgiften til gondoler, som generelt er ildeset, fordi de koster mange penge i indkøb, installation, drift og vedligehold. Vores alternativ er derfor blevet mødt med stor begejstring fra de ansvarlige for driften af bygninger, fortæller Jacob Vestervang, adm. direktør hos Rebteknikeren ApS.

Åbner taget for arkitekten

Rebteknikeren har allerede installeret det innovative skinnesystem på adskillige prominente byggerier og har en række bestillinger i ordrebogen. Udover de økonomiske besparelser, åbner løsningen også op for andre, mere grønne muligheder.

”Når man ikke har behov for en stor gondol, kan tagfladen benyttes til andre formål. Det er arkitekterne glade for, da det blandt andet giver dem et sted at placere solceller, således bygningen har bedre forudsætninger for at opfylde grønne mål og bæredygtighedscertificeringer, forklarer Jacob Vestervang om skinnesystemet, der kan integreres i facader, lofter og vægge, så det på ingen måde er skæmmende for bygningens æstetik.

HER HAR REBTEKNIKEREN ARBEJDET:
Amager Bakke, Amagerværket, Axel Towers, Charlottetårnet, Carlsbergsiloen,
Hotel Clarion, Nordbro, Operaen, Rigshospitalet, Tietgenkollegiet, Tivoli Hotel, Vestforbrændingen og Ørestad Gymnasium.

DEM HAR REBTEKNIKEREN SAMARBEJDET MED:
Entreprenører: A. Enggaard, Adserballe & Knudsen, ARPE & KJELDSHOLM, CASA, CG Jensen, Elindco, Enemærke & Petersen, Hoffmann, Jorton, Kemp & Lauritzen, KPC, MT Højgaard, NCC og ZÜBLIN.

Arkitekter: ARKITEMA, COBE, KANT og Lundgaard & Tranberg
Læs mere på www.rebteknikeren.dk

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094