23948sdkhjf

Byggepladsens maskiner skal være nemmere end smartphones

For den tidspressede entreprenør giver det luft i både budgetter og tidsplaner at have agilt og pålideligt materiel ved hånden

Med stramme tidsplaner og høje krav til effektivitet og udførelse skal både logistik, samarbejde og materiel fungere upåklageligt, hvis dagligdagen på byggepladsen skal drives optimalt. Men også brugervenlig og pålidelig teknologi kan spille en afgørende rolle i forhold til at forenkle arbejdsgangen, når opgaverne skal udføres.

Som Nordens eneste traktor-producent laver Valtra traktorer, der egner sig til de nordiske vejr- og arbejdsforhold. Den finske virksomhed leverer i stigende grad traktorer til landets byggepladser, og ifølge national sales manager Arne Spejlborg er der i den grad efterspørgsel på solidt, brugervenligt og teknisk avanceret materiel i byggeriet.

- Selvom traktorer gennem mange år primært har haft deres daglige gang i landbruget, er de ved at indtage byggeriet på ny - og med god grund. Byggepladsens maskiner og materiel skal nemlig kunne lidt af hvert. Alt fra teknik til ergonomi skal understøtte det daglige arbejde, og her leverer traktorer virkelig smæk for skillingen, hvad enten opgaven er krævende eller enkel, forklarer han i en pressemeddelelse.

Arne Spejlborg er ikke bleg for at mene, at traktorer er skræddersyet til byggeriet. Ikke mindst fordi maskinernes mange egenskaber, der tæller alt fra manøvredygtighed til avanceret teknologi, kan bidrage til at lette entreprenørens arbejdsdag. Samtidig er han ikke i tvivl om, at brugervenlig og intuitiv teknik er blandt de egenskaber, der har banet vejen for, at Valtras traktorer har indtaget byggepladserne landet over.

- Vi mener i al beskedenhed, at en traktor skal være nemmere at betjene end en smartphone, siger han.

Mindre nedetid
Jesper Horn Maskinudlejning har i snart 20 år udlejet maskiner og maskinførere til entreprenørfirmaer, ligesom virksomheden selv løser en lang række opgaver inden for bl.a. anlæg og nedbrydning. Ejer Jesper Horn lægger ikke skjul på, at brugervenlig teknologi og ergonomisk design giver en nemmere arbejdsproces, hvad enten der skal løftes eller transporteres.

- SmartTouch-terminalen giver dig nem kontrol over traktorens mange funktioner, og den er let at indstille fra opgave til opgave. Samtidig giver førerkabinen en god komfort, og du kan tilføje div. features, hvad enten det omfatter ekstra hydraulik eller LED-belysning.

Det fortæller Jesper Horn om den T254 fra Valtra, der lige nu indgår i maskinparken. Han understreger samtidig, at dagligdagen på byggepladsen ikke tillader dyre spildtimer og mangelfuld service. Og med en traktor på job, er der garanti for hurtig support og minimal risiko for nedetid, forklarer han:

- Vi bruger ofte traktorer, da de ganske enkelt giver mindre nedetid og færre unødige værkstedsbesøg. Og skulle uheldet være ude, står serviceværkstedet altid klar med hjælp og support, så du hurtigt kan komme videre med arbejdet. Derudover er traktoren meget agil og kan let begive sig ud på marker og andet uvejsomt terræn. kaptain

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109