23948sdkhjf

Ivan Jakobsen Entreprenørfirma A/S

I Struer kan Ivan Jakobsen Entreprenørfirma A/S for 2010/11 melde om en fremgang i nettoresultatet på 28 procent til 3,2 mio. kr. Ledelsen angiver i ledelsesberetningen, at det opnåede resultat anses for tilfredsstillende.

Aktivitetsniveauet, udtrykt ved bruttoresultatet, steg i årets løb med 1,2 mio. kr. til 7,5 mio. kr. svarende til en stigning på 20 procent. Administrationsomkostningerne androg 2,3 mio. kr. Herefter kunne ledelsen rapportere om et resultat af den primære drift på 4,7 mio. kr. svarende til en afkastningsgrad på 8 procent. Årets resultat på 3,2 mio. kr. svarer til en egenkapitalforrentning på 13 procent. Der forslås, at der udbetales et udbytte på 2,2 mio. kr. og at det resterende beløb overføres til egenkapitalen, der ultimo regnskabsåret udgjorde 24,6 mio. kr.

Soliditets- og likviditetsgraden lå på balancedagen på henholdsvis 43 procent og 1,3. Pengestrømme fra driften udgjorde 2,4 mio. kr., mens pengestrømme fra investerings- og finansieringsaktiviteter netto udgjorde minus 4,6 mio. kr. Derved blev den samlede likviditetsændring minus 2,3 mio. kr. Selskabet forventer i det kommende regnskabsår et tilsvarende aktivitetsniveau og et uændret resultat.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082