23948sdkhjf

Naturstensleverandør skifter navn

Navneskifte til Zurface understøtter den fusion, som Stenex A/S og TR Granit A/S skabte i foråret 2011
Den danske specialist inden for natursten, Stenex/TR Granit A/S skifter nu navn til Zurface. Det sker bl.a. for at kunne stå stærkere på eksportmarkedet i fremtiden. Navneskiftet er desuden en cementering af fundamentet under den fusion, som Stenex A/S og TR Granit A/S skabte i foråret 2011.

Koncernen bliver nu struktureret til at servicere samarbejdspartnere som arkitekter, rådgivere, entreprenører, anlægsgartnere og private med en sammenhængende løsning, som skaber de individuelle, funktionelle og arkitektoniske udtryk, der er ideel til de enkelte overflader.

Bæredygtighed i fokus

- Med et kvalitetssortiment i naturstensløsninger til belægning, facader og interiør og med internationalt navn har vi muligheden for at åbne dørene yderligere for indenlandske og udenlandske kunder. Det er et af målene i vækstplanen for de kommende år, siger adm. direktør Torben Enøe Rasmussen fra Zurface.

For Zurface handler det også om bæredygtighed og en produktion med en minimal belastning af miljøet i bearbejdningen og transporten af naturstenene.

- Størrelse forpligter, og vi forpligtiget til at udvikle såvel os selv som virksomhed som markedet i sin helhed. Vi er forpligtet til at investere i viden og udvikling af nye og mere effektive produktionsmuligheder og overfladebehandlinger, siger Torben Enøe Rasmussen. Udover den forventede vækst på det hjemlige marked ser han også store muligheder for Zurface på eksportmarkedet.

- Det nordeuropæiske vejr er nærmest skabt til natursten. Afhængigt af vejret udstråler natursten soliditet, men kan også se ud som silke eller fløjl. På trods af tøsalt, sur regn i luften og barske rengøringsmidler vinder naturstenen med den rigtige overflade, siger Torben Enøe Rasmussen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093