23948sdkhjf

Ajos’ stilladser stiller om til Ramirent A/S

Ramirent opkøbte Ajos’ stilladsdivision 1. december 2011, fordi det allerede var en veldrevet forretning, ikke fordi man planlagde at forandre den
Den strategiske beslutning bag at udvide stilladsdelen af Ramirents udlejningsservice var, at man kunne tilbyde et langt større sortiment og dermed bedre service, især inde for renoveringsprojekter i Hovedstadsregionen. På den måde kan Ramirent skabe mere dynamiske løsninger, som afhjælper endnu flere af de udfordringer kunderne har på byggepladsen.

Loyale kunder

- At valget netop faldt på Ajos skyldes især den kvalitet og loyalitet, der gemmer sig i deres kunderelationer. Udover at Ramirent får de eksisterende kunder med, håber man selvfølgelig, at afdelingen også fremover fortsat vil skabe det samme forhold til Ramirents kunder og nye kunder, siger André Bakke, Salg- & Marketingchef hos Ramirent A/S.

Hos Ramirent har man fra start vurderet, at man kan integrere stilladsafdelingen og kunderne med den eksisterende forretning, uden at det kræver de helt store forkromede forandringsstrategier. Men derfor er det stadig vigtigt at gøre en fælles indsats.

- Det er en nødvendighed, at man sikrer en fælles afstemning af forventninger og resultater, det er den måde vi sikrer os, at vi arbejder i samme retning, siger Henrik Bruun, afdelingschef hos Ramirent Stillads.

Der vil naturligvis altid være nogle organisatoriske forandringer, især for stilladsafdelingen, det kan for eksempel være nye arbejdsgange, nye systemer osv. Det er derfor et fælles mål at få overgangsfasen i sammenlægningen til at forløbe så smertefrit som muligt. Men et endnu vigtigere fælles mål er, at kunderne, som det hele drejer sig om, kommer igennem overtagelsen uden at mærke noget negativt til forandringen.

- Stilladsafdelingen ligger fortsat i Hvidovre, og både de ansatte og produkterne er de samme. Fokus er derfor stadig på de nære relationer, og ingen opgave er hverken for stor eller lille, siger Henrik Bruun.

Større udvalg

De tidligere kunder hos Ajos Stilladsdivision får nu adgang til Ramirents brede sortiment, og med stillads inkluderet betyder det, at Ramirent kan tilbyde alle kunder et langt større udvalg. Det giver mere komplette løsninger, der kan dække alle kundens behov i byggeprojektet.

På mange områder passer de to forretninger godt sammen med et fælles engagement og fokus på god kundeservice.

- De kunder, der fulgte med Ajos ved opkøbet møder selvfølgelig et nyt virksomhedsnavn, nye skilte og ny faktureringsadresse, men medarbejdernes kompetencer er akkurat lige så gode og stabile, som de altid har været, siger André Bakke.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094