23948sdkhjf

Midlertidig aftale om græsslåning

194 hektar græs i Odense har indtil nu stået unden “frisør" fordi kommunen annullerede licitationen angiveligt på grund af fejl. Nu er fire entreperenører udpeget - indtil videre
Det har længe været en kilden sag for Odense Kommunes Vej og Parkafdeling. Den entreprenør, Engbakken A/S, som havde vundet arbejdet med at klippe alle plænerne på Odenses mange boldbaner i licitation, blev fyret, fordi man havde brugt en forkert klippemetode, nemlig ved at anvende en rotorklipper i stedet for en cylinderklipper. Dernæst ville kommunen påny udbyde arbejdet med klipningen af af de 194 hektar græsplæner, men meget hurtigt trak kommunen selv stikket på udbuddet og annullerede det.

Ingen forklaring

Det har ikke været muligt at få en forklaring fra kommunen udover at der var fejl i udbudsmaterialet, som gjorde, at man nu må udarbejde et nyt materiale og så på den igen forfra. Men det tager tid. Derfor har man nu for at redde plænerne her i foråret, valgt at indgå et midlertidigt samarbejde med fire entreprenører, som så forestår forårsklargøreingen af boldbanerne, indtil der er fundet en ny entreprenør. De fire entreprenører skal i denne periode klippe hver sin del af de i alt 194 hektar og skal desuden samarbejde om nogle af de tværgående opgaver, der også skal løses indtil maj.

Deler opgaverne

Eksempelvis skal Skælskør Anlæg klare forårsklargøringen og gødning af alle banerne, mens Egekærslund skal klare vertikalskæring på alle baner.

- Vi kender alle fire entreprenører og ved, at arbejdet er i gode hænder. Det er flot, at de så hurtigt har været indstillet på at træde til. Og vi fortsætter naturligvis den tætte dialog med klubberne om opgaveløsningen, siger Christina Hoff, parkforvalter i Park & Natur, Odense Kommune.

I fordelingen mellem entreprenørerne er der taget hensyn til, hvilken maskinkraft de enkelte entreprenører kan stille til rådighed for opgaveløsningen. Den midlertidige plan er yderligere sikret, idet alle entreprenører har større kapacitet end nødvendigt for at løse den aftalte opgave.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078