23948sdkhjf

Atlas Copco danner skandinavisk salgsselskab

Entreprenørmateriellet skal have mere fokus i skandinavien, mener man hos Atlas Copco, som nu danner nyt skandinavisk salgsselskab, der skal samle kræfterne
Atlas Copco Construction Technique Scandinavia er et nyoprettet salgsselskab, som står for salg og service af Atlas Copcos transportable kompressorer og generatorer, pumper, betonudstyr, nedrivningsudstyr, håndholdt udstyr for pakning og boring samt Dynapacs program til vejbygning.

Det nye selskab blev dannet 1. januar i år og dækker Danmark, Norge og Sverige. Kunderne vil fortsat have samme kontaktpersoner som hidtil, denne satsning gøres for at kunne tilbyde yderligere ekspertise indenfor hvert kundesegment.

I Danmark er det uændret Erenfred Pedersen A/S som tager sig af salg og service af udrustning som tryklufthamre, hydralikhamre og øvrigt tilbehør samt Dynapac tromler og pladeviberatorer.

Adam Airosto er udnævnt til administrerende direktør for Atlas Copco Construction Technique Scandinavia. Adam er uddannet civilingeniør indenfor vej og vand fra Chalmers Tekniske Højskole og startede som salgsingeniør i Atlas Copco i år 2000.

Han har siden haft flere stillinger indenfor Atlas Copco, blandt andet som markedschef og senest som administrerende direktør for Atlas Copco Compressor AB. Tidligere har han blandt andet arbejdet som pladschef hos NCC.

En udfordring

- Det er en udfordring at starte en ny virksomhed op, og jeg tager imod udfordringen med stor entusiasme. Jeg ser frem til et intensivt og spændende 2012, hvor vi sammen med vores kunder vil udvikle vores samlede virksomhed med vægt på at forbedre vores servicevirksomhed yderligere, siger Adam Airosto. Atlas Copco Construction Technique Scandinavia står for salg og service af Atlas Copcos entreprenørmateriel, transportable kompressorer, pumper, generatorer, lysmaster samt asfalterings- og kompakteringsudstyr i Skandinavien.

- Set fra den danske kundes synspunkt vil det betyde en mere fokuseret service, fordi vi bedre og hurtigere kan tilbyde en samlet pallette af ydelser, siger den danske repræsentant, Frank Christiansen, der opererer indenfor en lang række forskellige brancher som blandt andet beredskabsstyrelsen, redningstjenesterne med videre med de mangesidede produkter fra Atlas Copco. Han opererer således i den danske del af Construction Teknique.

Han understreger, at det specielt er bygge- og anlægssektoren der kan få glæde af omlægningen, fordi kunden skal henvende sig færre steder for at få hjælp til løsningen af en opgave, hvad enten det er et brobyggeri hvor vandstanden skal sænkes, eller det er et stort byggeri, hvor der skal bruges en masse luft og el.

Det går fornuftigt

Det går rigtigt fornuftigt med pumper, kompressorer og generatorer, som anvendes bredt, og specielt også indenfor bygge- og anlæg, fortæller Frank Christiansen, som har været i Atlas Copco i en lang årrække, og derfor kender de mange små finurligheder og krav, som de vidt spændende kundesegmenter stiller til grejet.

Det gælder også bygge- og anlægsbranchen, som han har haft tæt kontakt med i mange år.

- Produkterne skal kunne holde til hårdt brug, og selvom vi ikke altid er de billigste, så opvejes merprisen af en kvalitet, der gør, at entreprenøren kan stole på produktet, og skulle der opstå et problem, er vi meget hurtigt på pletten med en løsning, siger han til Licitationen under et besøg i Antwerpen for nylig.

Og det er netop kulturen i kundesegmentet “Atlas Construction Technique" som den nye division hedder, der skal spille op med bygge- og anlægssektoren.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094