23948sdkhjf

Renovering af 901 boliger sendt i udbud

En større renovering i Rødovre er blevet sendt i udbud. Bygherre har udbudt to hovedentrepriseudbud til et trecifret millionbeløb

901 bevaringsværdige boliger i Rødovre står over for en større renovering og ombygning.

Til at løse den opgave leder bygherre i form af Rødovre Almennyttige Boligselskab (RAB) efter en entreprenør, som kan modernisere Carlsro, som afdelingen hedder.

Bygherre har udbudt to hovedentrepriseudbud – et for ABC-rækkehusene med en anslået kontraktværdi på 108 mio. kr. og et for DE-rækkehusene med en anslået kontraktværdi på 210 mio. kr. Begge er udbudt som udbud med forhandling.

Det fremgår på Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Formålet er at fremtidssikre boligerne både teknisk og funktionelt. Carlsro ligger ved Tårnvej, Lucernevej og Rødovre Parkvej i Rødovre.

Det omfatter både Langhuset med 304 lejligheder og rækkehusområdet med 597 boligenheder. Efter 70 år er mange af bygningsdelene nemlig stærkt nedslidte og har behov for renovering og opgraderinger, der kan matche moderne krav og nye boligbehov.

Renoveringsprojektet har til formål at løfte indeklimaet, kvaliteten og komforten i boligerne, samtidig med at energi- og ressourceforbruget reduceres.

Moderniseringen indebærer både indvendig og udvendig udskiftning af nedslidte bygningsdele, så de renoverede boliger kan holde mange år frem. Foruden boligrenoveringerne opgraderes udearealerne også.

Det lyder yderligere, at man forventer at melde resultatet af prækvalifikationen ud i starten af december i år.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093