23948sdkhjf

Ventilationsløsningerne begynder med feltstudier hos kunderne

JV Ventilation bygger og implementerer skræddersyede ventilationsløsninger hos sine virksomhedskunder. Udgangspunktet er et grundigt besøg hos kunderne for at kende deres rammer, behov og ønsker.

Når man som JV Ventilation skræddersyr ventilationsløsninger efter kundernes behov, er det en god idé at kende kunderne og deres behov til bunds. Som da JV Ventilation for nylig skabte en ventilationsløsning til en pharmavirksomhed.

”En del af de ansatte i den virksomhed lodder mikrochips, som udskiller giftig røg, som en sugearm skal suge væk. De chips er meget små, så de ansatte benytter et stort forstørrelsesglas og sugearmen samtidig, så de to kom i vejen for hinanden foran dem, der arbejdede. Efter vi på et besøg havde observeret den problematik i deres proces, byggede vi nye sugearme efter de gængse principper, men vi vendte dem på hovedet, så sugearmene nu gør det, de skal, men uden at være i vejen,” fortæller Johan Vieth.

For at komme tæt på hver kundes unikke rammer, behov og særlige rutiner begynder JV Ventilations arbejde altid med et indgående studiebesøg on site hos kunden.

”Vi begynder hands on med mødet ude ved kunden, hvor vi spørger ind til ønsker og behov samt studerer og kortlægger dagligdagen for virksomhedens ansatte. Hvad er deres opgaver og arbejdsstillinger? Hvor og hvordan bevæger de sig rundt? Hvornår står de stille og må ikke få træk? Det er nogle få af de spørgsmål, vi søger svar på. Vores fysiske tilstedeværelse hos kunderne er nok et punkt, vi skiller os ud på,” konstaterer direktør i JV Ventilation, Johan Vieth.

Vi begynder hands on med et møde ude ved kunden, hvor vi spørger ind til ønsker og behov samt studerer og kortlægger dagligdagen for virksomhedens ansatte. Johan Vieth, direktør, JV Ventilation

JV Ventilations løsninger gavner indeklimaet og dermed effektiviteten hos virksomhedskunder set over en bred kam. Blandt dem er fødevarevirksomheder, pharma, storkøkkener og andre virksomheder, der arbejder med produkter og services, der kræver god udluftning.

JV Ventilation skaber løsninger tilpasset visse branchers særlige ventilationsbehov som det ovenfor nævnte pharmalaboratorium eller gasser fra udstødning og batterisyre hos mekanikere eller svejsegasser på smedeværksteder.

Ved feltstudiet ved kunden tager JV Ventilations folk også masser af billeder af arbejdspladsen og de ansattes arbejdsrytmer. De billeder benytter JV Ventilation til at visualisere og konkretisere sine løsninger 1:1 til kunderne.

”Vi tegner de tiltænkte komponenter direkte ind på billederne, så kunderne kan se, hvordan løsningerne passer præcis ind i deres omgivelser og rammer. Visualiseringerne af, hvordan projektet kommer til at se ud, er rare for kunderne at se, men også en stor hjælp for mine kolleger, der skal udføre arbejdet,” siger Johan Vieth.

Visualiseringen af komponenterne ind i billeder er et eksempel på den digitalisering af processer, JV Ventilation lægger stor vægt på.

”Digitalisering betyder alt for os og strømliner vores interne processer og med kunderne. Vi sender som nævnt tegninger af komponenterne som digitale billeder i stedet for på papir, for vi har ikke én printer i virksomheden. Alle skemaer er elektroniske, og alt administrativt klarer vi effektivt via PC eller iPad,” siger Johan Vieth.

FAKTA

JV Ventilation har kontor i Roskilde og implementerer ventilationsløsninger i virksomheder i København, Nordsjælland og resten af Sjælland.

Virksomheden drives efter kerneværdierne kvalitet, pålidelighed og kundetilfredshed.

Desuden er godt arbejdsmiljø med medarbejdertrivsel en nøglefaktor for JV Ventilation.

Besøg os på: jv-ventilation.dk

Kilde: JV Ventilation

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079