23948sdkhjf

A. Enggaard afleverer projekt til en halv milliard kroner

En stor udvidelse af Incubas forskerpark i it-byen i Aarhus er afleveret efter lidt over to års byggeri. A. Enggaard er entreprenør på byggeriet, og for dem var det trecifrede millionbyggeri noget særligt

Efter lidt over to års byggeri er den 22.000 kvm og 18 etager høje tilbygning til Incubas forskerpark i Aarhus færdig

A. Enggaard står sammen med arkitektfirmaet Adept og Cowi bag opførelsen, der tilfører den eksisterende forskerpark i Katrinebjergkvarteret 1.200 nye kontorpladser.

Et projekt, der ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, har en anslået entreprisesum på omkring en halv mia. kr.

Onsdag eftermiddag blev bygningen overdraget til Incuba ved en ceremoni, og hos A. Enggaard er man tilfreds med projektet, der har været ganske særligt.

- Det har givet os mulighed for at kæle for hver detalje og arbejde med materialer af absolut højeste kvalitet samt ikke mindst været med til at sikre den aftalte økonomi og aflevering til den aftalte tid, siger afdelingschef i A. Enggaard Jens Skinnebach i en pressemeddelelse.

Tilbygningen har fået navnet Incuba Next og er bygget efter DGNB Guld-standarder. De første virksomheder flytter ind allerede i oktober, og bygningen byder på faciliteter som tagterrasser, loungeområder, bistro og konferencelokaler.

Incuba Next er målrettet scale up-virksomheder og udviklingsteams fra førende tech-virksomheder, for hvem det er afgørende at kunne tiltrække og fastholde højtuddannede talenter.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109