23948sdkhjf

Byrumsmøblerne man taler om

Du har måske mødt dem på gågaden, på festivalen eller på uddannelsesinstitutioner; møblerne fra TimberNest, der skal udfordre måden, vi er sociale på. Virksomheden med rødder i Odense fremstiller de innovative byrumsmøbler af træ fra danske skove.

Social bæredygtighed er blevet en faktor i byggerier, og måden vi indretter fællesarealer på. Byrumsmøblerne fra TimberNest er netop skabt i et formsprog, der styrker de sociale bånd og samværet mellem mennesker. ”Tanken bag vores møbler er, at de skal danne rammen for det autentiske samspil mellem mennesker, der inspirerer til naturligt samvær. Møblerne er designet til at skabe liv og socialt samvær i gågader, parker og byrum samt på torve og festivaler, hvor mennesker på tværs af generationer og diversitet mødes og bringes tættere på hinanden,” forklarer Kristian Grove Poulsen stifter og indehaver af TimberNest. Møblerne skal med deres urbane formsprog skabe nysgerrighed samt invitere til ophold, og hos TimberNest oplever de, at mange af dem, der bruger møblerne, sidder der længere tid ad gangen. ”Det er en stor gevinst, hvis møblerne kan få børn og unge til at slippe telefonen et øjeblik og være optaget af andet end skærmene,” siger Kristian Grove Poulsen. 

Vi tilbyder med PROcycleordningen vores kunder, som er erhverv, at de kan returnere brugt PVC-folie i bigbags, vi stiller til rådighed, og kører folien til genanvendelse. Martin Debel, Country Manager, Protan Entreprenør A/S

Fremstillet i dansk træ
Møblerne, der er producerede af certificeret douglasgran og egetræ fra danske skove, er i høj kvalitet, så de kan bruges og skabe glæde og samvær i mange år frem. Træ har fået en renæssance i dansk byggeri. Materialet er ikke bare smukt; det er en fornyelig ressource, som under træets vækst optager CO2 fra atmosfæren. Tal fra Træ i Byggeriet viser, at en kubikmeter træ, som erstatter et andet byggemateriale, reducerer CO2-udslippet i gennemsnit med 1,1 ton. 

Historien bag de innovative møbler
Historien bag TimberNest begyndte med, at Kristian Grove Poulsen påtog sig opgaven med at levere møbler, der skulle styrke fællesskaber på Tinderbox festivalen i 2016. Det blev startskuddet på virksomheden og flagskibsmodellen TimberNest. Den dag i dag skaber møblerne stadig glæde på både Tinderbox og NorthSide festivalerne. De populære møbler har siden hen bredt sig til gågader, parker og til institutioner. TimberNest har i dag fem ansatte. ”Vi vil selvfølgelig gerne have vores møbler endnu bredere ud, så på vores hjemmeside kan man hente DWG filer, som kan sættes ind i arkitektens BIM-modeller,” siger Kristian Grove Poulsen og uddyber: ”Branchen kigger meget på DGNB og tilsvarende certificeringer. Vores møbler er fremstillet af træ og styrker den sociale del af certificeringen. Det er værdier, vi arbejder med i virksomheden.” 

Prøv møblerne
TimberNest har skabt et mobilt møbelunivers med minimale etableringsudgifter, hvor det er muligt at leje møblerne en periode, for at styrke samværet og prøve mulighederne og modellerne af. 

Læs meget mere på www.TimberNest.dk , hvor du også kan hente DWG filer.

FAKTA

Besøg TimberNest på Building Green i Forum, KBH TimberNest er på Building Green i Forum København den 30. & 31. oktober 2024. De kan findes på Balkonen på stand nummer 182.

Artiklen er en del af temaet Bæredygtighed.

TimberNest ApS
TimberNest ApS
Stationsvej 69
Sønder Nærå
Danmark
CVR nummer: DK37655945

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219