23948sdkhjf

Altaner som energibesparende løsning ved renovering af almene Boliger

Foldeglas og altanafskærmning kan reducere varmeforbruget og forbedre komforten i almene boliger. I Danmark gennemgår mange almene boligbyggerier omfattende renoveringer, hvor altaner spiller en central rolle i energioptimeringen. Med støtte fra politiske investeringer på over 30 milliarder kroner er der fokus på energiforbedringer frem mod 2026. Alument, en førende altanproducent, oplever stigende interesse for deres løsninger med foldeglas og afskærmning, der forbedrer byggeriets klimaskærm og reducerer varmeudgifterne. Eksempler som Toveshøj, Melfarparken og Skoleparken viser, hvordan altanrenoveringer kan skabe moderne og funktionelle bygninger. 

Vi tilbyder med PROcycleordningen vores kunder, som er erhverv, at de kan returnere brugt PVC-folie i bigbags, vi stiller til rådighed, og kører folien til genanvendelse. Martin Debel, Country Manager, Protan Entreprenør A/S

Omkring en million danskere bor i almene boliger, som nu får omfattende renoveringer med fokus på både æstetik og energiforbedring. En stor del af de moderniseringer, der udføres, involverer opgradering af altaner med foldeglas og afskærmninger, som forbedrer beboernes komfort og hjælper med at reducere varmeforbruget. Siden 2020, hvor et bredt politisk flertal afsatte betydelige midler til renoveringer, har byggebranchen været optaget af at integrere energibesparende løsninger, der gør boligområderne mere attraktive og bæredygtige. 

Altaner er ikke bare et æstetisk løft; de bidrager også til boligens energimæssige effektivitet. Alument, en nøglespiller i denne udvikling, har set en markant stigning i efterspørgslen på deres altanløsninger med foldeglas, som forbedrer klimaskærmen og beskytter mod vejrforhold. Undersøgelser viser, at energibesparelserne kan være betydelige, og investeringen i altanafskærmning kan ofte tjene sig selv hjem over tid. For mange almene boliger betyder dette ikke blot lavere energiforbrug, men også en forbedring af beboernes livskvalitet. 

Aluments løsninger kan ses i flere markante projekter, såsom renoveringen af Toveshøj i Gellerupparken, der har givet området et helt nyt udtryk med dybde og variation i facaden. I Middelfart er foldeglas blevet integreret i Melfarparkens facadesystemer for at harmonisere med det omkringliggende miljø. Og i Skoleparken i Hillerød blev altanløsningerne endda nomineret til Renoverprisen for deres fremragende bidrag til modernisering af det eksisterende byggeri. 

ALUMENT

Grundlagt: Alument har specialiseret sig i altanløsninger siden 2012. 

Speciale: Produktion af altaner med foldeglas og afskærmning, som forbedrer bygningers energiforbrug og komfort. 

Målgruppe: Almene boliger, erhvervsbyggeri og private boligprojekter. 

Fordele: Reducerer varmeforbrug, forbedrer indeklima og beskytter møbler mod vejr og vind. 

Projekter: Involveret i store renoveringsprojekter som Toveshøj, Melfarparken og Skoleparken. 

Kontakt: Telefon: 30 15 21 09, E-mail: info@alumentdk.dk 

For mere information og sparring om altanløsninger til almene boliger, kontakt Alument på telefon 30 15 21 09 eller via e-mail på info@alument.dk.

Artiklen er en del af temaet Bæredygtighed.

Alumentdk
Albuen 4B
6000 Kolding
Danmark
CVR nummer: DK41423870
Find os på

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.833