23948sdkhjf

Nekrolog: MOE's direktør Mikael Lyngsfeldt er afgået ved døden

COO i MOE, Mikael Lyngsfeldt, er død efter længere tids sygdom. Licitationen - Byggeriets Dagblad har modtaget følgende nekrolog 

Den mangeårige direktør i den rådgivende ingeniørvirksomhed MOE, Mikael Lyngsfeldt, gik bort d. 4. januar 2023 efter længere tids sygdom.

D. 5. januar 2023 blev der afholdt 1 minuts stilhed i atriet på MOEs hovedkontor i Gladsaxe til ære for COO Mikael Lyngsfeldt, der døde dagen forinden oven på en hård kamp mod cancer. Han blev 61 år og efterlader sig sin kone, 3 voksne sønner, 3 svigerdøtre og 6 børnebørn.

Mikael Lyngsfeldt var tæt på at nå sit 30-års jubilæum i MOE, hvor han har spillet en markant rolle i udviklingen og var yderst afholdt som menneske.

Mikael er uddannet el-ingeniør fra 1986 og kom til MOE i 1993, da han blev ansat som projektleder. Hans tydelige forretningstalent førte til, at han i 1996 blev udnævnt til afdelingsleder og fik opbygget en stor el-afdeling. I 2002 blev han sektorleder og i 2007 direktør (COO). 

Han har dermed været en del af direktionen i den mest fremgangsrige periode af virksomhedens historie. I dette tidsrum er medarbejderantallet vokset fra 285 til 1100 i takt med udviklingen af nye forretningsområder og tekniske kompetencer. 

Væksten har været ledsaget af gode tal på bundlinjen, og i 2019 var det hermed et stærkt MOE, der blev en del af den globale ingeniørvirksomhed Artelia.

Som COO har Mikael gennem årene haft en sikker hånd på rattet i driften af forretningen og været med til at levere de økonomiske resultater. Han har fungeret som en kompetent og inspirerende sparringspartner for den øvrige ledelse, og han har trådt til som problemknuser i de store og komplekse projekter. I den forbindelse havde Mikael en udpræget sans for det gode samarbejde, hvilket kan tilskrives et diplomatisk sindelag og lydhørhed over for andres perspektiver.

På det personlige plan var han kendt for sit empatiske, uhøjtidelige og humoristiske væsen, der gjorde ham særdeles vellidt blandt kollegerne. De vil blandt andet huske tilbage på, hvordan han altid formåede at bryde en lidt træt stemning med god jordnær humor. Han havde også en særlig evne til at komme tæt på sine medmennesker ved at bruge selvironi. Han kunne tale med alle, og samlet set var han inkarnationen af kulturen i en virksomhed, hvor det sociale fællesskab vægtes højt.

Mikael vil blive savnet i MOE, og tankerne går til hans nærmeste.

Ære være Mikael Lyngsfeldts minde.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109