23948sdkhjf

Munck-firma vinder gasopgave til "et trecifret millionbeløb"

Munck Forsyningsledninger har indgået kontrakt med Haderselv Fjernvarme om udførelse af gaskonvertering i seks delområder i Haderslev. Det drejer sig om en konvertering af 1600 husstande.

På nuværende tidspunkt er Munck Forsyningsledninger i fuld gang med en lignende opgave for Haderslev Fjernvarme, hvor to store områder i Haderslev by konverteres fra gas til fjernvarme. Den igangværende opgave, som omhandler ca.1250 husstande, forventes afsluttet i 2023.

-  Vores mandskab har siden sommerferien 2021 arbejdet på de to første delområder og derigennem fået opbygget et godt samarbejde med Haderslev Fjernvarme og de øvrige interessenter, siger regionsdirektør Per Jensen, som har ansvaret for Munck Forsyningsledningers aktiviteter i Jylland, i en pressemeddelelse. 

Kontrakten, som har værdi af et trecifret millionbeløb, startes op medio 2022 og forventes afsluttet ved udgangen af 2024.  

Haderslev Fjernvarmes samlede udvidelsesplan, som skal bidrage til den grønne omstilling, vedrører potentielt 3.300 boliger. I alt skal der nedgraves cirka 62 km nye fjernvarmeledninger i Haderslev, hvor Munck Forsyningsledninger, qua den ny-indgåede kontrakt, altså vil stå for udførelse af størstedelen.

70 til fjernvamearbejde - alene i Haderslev

I Jylland arbejder Munck Forsyningsledninger på flere store rammeaftaler inden for fjernvarmeområdet, blandt andet også i Aarhus, Horsens, trekantsområdet og i Sønderborg. 

- Med en den nye aftale forventer vi i perioder over de næste 2½ år, at skulle beskæftige op mod 70 medarbejdere med fjernvarmearbejde alene for Haderslev Fjernvarme. Derfor ligger der også stor rekrutteringsopgave foran os, hvilket selvfølgelig kan være udfordrende på det nuværende marked. Men vi har prøvet det før og har gode samarbejdspartnere. Samtidig frigives der løbende ressourcer fra de opgaver, vi afslutter, så vi fortrøstningsfulde, siger Per Jensen.

Munck Forsyningsledninger, som beskæftiger sig med alt fra fjernvarme, fiber, el, vand, gas og kloak, omsatte i regnskabsåret 2021 for godt 1,1 mia. kr. Omsætningen på fjernvarme udgør heraf cirka 350 mio. kr.

- Den grønne omstilling medfører en generelt større efterspørgsel på forsyningsområdet. Foruden fjernvarme, forventer vi for eksempel også en stigende aktivitet på el-området i de kommende år, da elnettet skal forstærkes, og etableringen af lade-stationer vil komme til at fylde mere, siger Per Jensen. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094