23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Brug mundbind og pas på erhvervslivet

På trods af flere målrettede hjælpepakker, rammer Corona-restriktionerne fortsat dele af erhvervslivet ganske hårdt, viser en undersøgelse, foretaget af Hovedorganisationen Lederne.

Det kommer ikke som en overraskelse, at halvdelen af de selvstændige, som følge af Corona, forventer en lavere omsætning i 2020 end i 2019. Og det er vel helle ikke overraskende, at syv procent af de selvstændige forventer at måtte dreje nøglen om, hvis restriktionerne fortsætter frem til maj 2021.

Til gengæld begynder der at tegne sig et billede af, at vi udover at befinde os i en højeksplosiv sundhedskrise nu også er på vej ind i en økonomisk krise.

Nogle virksomheder er allerede løbet ind i voldsomme likviditetsproblemer og bankerne og andre långivere står ikke umiddelbart klar til at åbne kasserne.

Derfor er den allerstørste frygt hos mange skrantende virksomheder lige nu, at politikerne og sundhedsmyndighederne indfører yderligere restriktioner. Sker det, så vil det meget hurtigt kunne aflæses i konkurs- og arbejdsløshedsstatistikkerne.

Så når vi passer på hinanden og overholder de sundhedsfaglige råd mod smitte, så passer vi også på virksomhederne og beskæftigelsen.

Det handler om at beskytte det velfærdssamfund, som lige nu er med til at holde en altødelæggende økonomisk krise i skak.

Og det er vel en borgerpligt!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093