23948sdkhjf

LICITATIONEN MENER: Corona udfordrer også arbejdsmiljøet

Forskere fra Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har siden april studeret hvordan Corona har påvirket ledere, medarbejdere og arbejdsfællesskaber. Den viden deles nu med offentligheden via den nye hjemmeside coronatrivsel.dk.

Både medarbejdere og ledere har været under pres og i de fleste virksomheder er der brugt megen energi på at tackle de udfordringer med arbejdsmiljøet, som er opstået som følge af Corona-krisen.

På den nye hjemmeside samles resultater fra forskningsprojekter og kombinerer det med værktøjer, der skal hjælpe erhvervsledere med at imødekomme de nye behov som har indflydelse på arbejdsmiljøet, herunder blandt andet beslutninger om, hvem der kan og skal arbejde hjemmefra og hvem der ikke skal.

Lederne har været på overarbejde både tidsmæssigt og følelsesmæssig. De færreste har haft målrettede værktøjer i den ledelsesmæssige værktøjskasse til både at håndtere de specielle forhold omkring smitte og medarbejdere på hjemmearbejdspladser kombineret med usikker økonomi og markedsforhold.

Med coronatrivsel.dk er der skabt et værktøj, som gør det muligt for både ledere og medarbejdere at håndtere de udfordringer for arbejdsmiljøer, som Corona-krisen fører med sig. Så kig forbi hjemmesiden.

Målet for lederne er det samme som før Corona-krisen: Tilfredse og trygge medarbejdere er et vigtigt udgangspunkt for vækst og lønsomhed.

Artiklen er en del af temaet Lederen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109