23948sdkhjf

Kendt arkitekt vinder traditionsrig erhvervspris

Haldor Topsøe, Lars Larsen og Stine Bosse er blandt de tidligere vindere af FSR Marshs Erhvervspris, som i år gik til en dansk arkitekt.

Arkitekt Bjarke Ingels er årets modtager af FSR Marshs Erhvervspris, der gives til en person eller virksomhed, der har ydet en særlig indsats i dansk erhvervsliv. Bag prisen står FSR - danske revisorer, som lod Bertel Haarder om overrækkelsen ved et arrangement i Rundetårn.

Prominente modtagere

De seneste års modtagere af Marsh-prisen er blandt andre Universal Robots (2016), kokken Claus Meyer (2015), Bent Jensen fra LINAK (2014) og Haldor Topsøe (2013) (Haldor Topsøe).

Også kendte erhvervsfolk som Lars Larsen (JYSK), Stine Bosse (Tryg), Alfred Josefsen (Irma) og Jens Moberg (BetterPlace) har tidligere modtaget prisen.

- Uden kampen og uden lysten til at kæmpe for dine ideer ville BIG være forblevet SMALL lige som alle de andre. Det ved du sikkert udmærket godt. Så mit råd til dig vil være: Hold fast i ideerne. Bliv ved med at kæmpe kampene. Og lev med de nødvendige kompromisser. Så vil BIG kun blive BIGGER, sagde den tidligere kulturminister i sin tale til dagens prisvinder.

Det er 27. gang, at FSR – danske revisorer, uddeler den traditionsrige FSR Marshs Erhvervspris. Formand Peter Gath fremhævede særligt Bjarke Ingels’ evne til at tænke nyt og holde fast i sin forretningside:   

- I en tid, hvor væksten både i Danmark og i resten af verden har trange kår, er der mere end nogensinde behov for at tænke nyt og sætte gang i udviklingen. Det vigtigt, at danske virksomheder og iværksættere ikke kun har fokus på spareøvelser og effektiviseringer. Det kan være nødvendigt for en stund, men det er ikke det, der skaber vækst og fremdrift.

Foruden hæderen følger en check på 35.000 kroner.

Kriterier for tildeling af FSR – Marshs Erhvervspris

FSR – danske revisorer lægger følgende kriterier til grund for uddelingen af FSR – Marshs Erhvervspris: Prisen gives til en person, en organisation eller en virksomhed, som har leveret et enestående bidrag til at gøre dansk økonomi og erhvervsliv konkurrencedygtigt.

Det enestående bidrag kan eksempelvis være:

  • At have startet egen virksomhed og gennem en særlig indsats at have opnået en solid markedsposition med markante resultater på top- og bundlinje.
  • At investere i nytænkning og forretningsudvikling og omsætte tanker og planer til en succesfuld forretning, som har bidraget til at skabe vækst i Danmark.
  • At have skabt enestående resultater på bundlinjen og sat Danmark på verdenskortet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063