Modulrivaler satser forskelligt
BM Byggeindustri har fundet sit speciale, mens Scandi Byg vil vokse bredt
Boligbyggeri er blot ét af tre muskuløse ben hos ?Scandi Byg. Her handler det om at vokse ?– uanset typen af byggeri. (PR-foto: Scandi Byg A/S
Fra fabrikken i Hobro forfølger BM Byggeindustri muligheden for at lægge alle sine æg i virksomhedens stærkeste kurv.
”Hvor vi tidligere skulle kæmpe hårdere for opgaverne og gik ind i nogle flere institutioner og lidt skolebyggeri, kan vi over de seneste år se, at det er på boligsiden, vi er stærkest”, siger BM Byggeindustris salgschef, Mogens Madsen.
Ejerleder hos BM Byggeindustri Poul Mikkelsen forklarede i foråret til Licitationen - Byggeriets Dagblad, at hvor Sverige i 2015 udgjorde omtrent 30 procent af forretningen, ville Sverige og Norge tilsammen stå for mellem 40 og 45 procent i 2016 .
”Som det ser ud nu, kan vi holde os til at bygge boliger, og det er det, vi arbejder på ved at være i Sverige og Norge”, siger Mogens Madsen.
Scandi Byg skal vokse
Hos Scandi Byg er der også boliger på menuen. Men for adm. direktør Thomas Raunsbæk er boligbyggeri blot ét af tre muskuløse ben i virksomheden. Her handler det om at vokse – uanset typen af byggeriet.
”Vi fokuserer på institutioner, boliger og kontorbyggerier. Aktuelt laver vi rigtig mange boliger, og boliger fylder rigtig meget, fordi det er det, markedet efterspørger”, siger Scandi Bygs direktør, Thomas Raunsbæk.
Især omkring de store byer er efterspørgslen efter boliger skyhøj. Men Scandi Byg-direktøren sanser også andre muligheder i horisonten.
”Vi har nogle koncepter for både institutioner og kontorbyggerier, som vi får gode reaktioner på, og jeg vil tro, at vi om et halvt år sagtens kan have voldstomt travlt med kontorbyggerier i stedet for”, siger han.
Læs også : Modulbyggerne finder indtjening i fabrikshallerne samt Modulbyggerne kæmper om almene boliger
Artiklen er en del af temaet Modulbyggere.