23948sdkhjf

Byggenyt

REGION NORDJYLLAND

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Byråd har vedtaget en lokalplan og et kommuneplantillæg for et areal langs Peter Wessels Vej. Lokalplanen gøre det muligt at opføre en integreret institution med tilhørende legeplads, parkering mv. i området.

Der er i forhold til lokalplanforslaget ikke foretaget ændringer i den vedtagne plan.

SÆBY: Frederikshavn Byråd har fremlagt et forslag til lokalplan for et boligområde i Algade i Sæby til offentlig høring. Planforslaget giver i alt mulighed for opførelse af 17 nye boliger, som tæt-lav bebyggelse mod øst og etagebebyggelse mod vest.

Frederikshavn Kommune har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering. Forslaget er fremlagt til offentlig debat i perioden fra 15. februar 2012 til 11. april 2012.

region midtjylland

hornslet: Syddjurs Kommune indkalder nu ideer og forslag forud for udarbejdelse af kommuneplantillæg og lokalplan for et kraftvarmeanlæg ved Hornbjergvej nr. 65, Hornslet.

HOLSTEBRO: Holstebro Byråd har vedtaget en ny skolestruktur. Det betyder blandt andet, at Sønderlandsskolen skal bygges om/renoveres/nybygges, så den fremover bliver en tre-sporet skole for 0.-9. klassetrin. Byggeriet ventes færdigt den 1. august 2014.

REGION SYDDANMARK

haderslev: I forbindelse med vedtagelsen af Projekt Åbent Bibliotek i Vojens Afdeling blev det besluttet at der også skulle gennemføres et projekt Åbent Bibliotek i Haderslev Afdeling, hvis erfaringerne fra Vojens sandsynliggjorde, at det kunne lade sig gøre. Der har ikke været synderlige problemer med projektet i Vojens Afdeling og Biblioteket er derfor klar til at indføre projektet i Haderslev Afdeling, oplyser Haderslev Kommune.

Dette forventes igangsat efteråret 2012 i forlængelse af flytning af Historisk Arkiv, og der skal bruges cirka 800.000 kr. til etablering af adgangskontrol, overvågning og øvrige nødvendige ændringer. Udvalget for Kultur og Fritid og Økonomiudvalget i Haderslev Kommune har sagt god for bevillingen.

KOLDING: Kolding Byråd har sagt god for en anlægsbevilling til afhjælpning af et fugtproblem i Genforenings- og Grænsemuseets ældste udstillingsbygning.

Det er en bevilling på 125.000 kr., der nu frigives. Der er i samarbejde med arkitekt Anker Jacobsen og murermester Preben Johansen udarbejdet en handlingsplan, der beskriver hvorledes fugtproblemerne kan afhjælpes.

REGION HOVEDSTADEN

BRØNDBY: Brøndby Kommune har udarbejdet to lokalplanforslag og tilhørende kommuneplantillæg vedrørende Kirkebjerg Erhvervsområde. Lokalplanerne har blandt andet til formål at sikre sammenhæng med den fremtidige byomdannelse i Kirkebjerg Erhvervsområde samt åbne mulighed for funktionsblandede områder med kontor- og service, restaurant, café, lægehus og sundhedsklinikker, børneinstitution, offentlig service, produktionserhverv samt boliger.

Planerne er i høring fra den 22. februar 2012 til den 18. april 2012.

FURESØ: Furesø Kommune holder den 27. februar orienteringsmøde om et butiksprojekt i Hareskovby.

Kommunen vil gerne ændre kommuneplanen og udarbejde en lokalplan, der gør det muligt at etablere en dagligvarebutik på en del af ejendommen Gl. Hareskovvej 233, hvor Ågårdens rideskole ligger.

I dag må ejendommen anvendes til boliger, men ikke til butikker. De må kun ligge i centerområdet.

Samtidig fremlægger kommunen det butiksprojekt, som kommunen foreløbigt har besluttet skal ligge til grund for den nye lokalplan for ejendommen Gl. Hareskovvej 233.

Furesø indkalder ideer og forslag til placering af butikker i Hareskovby og til anvendelsen af ejendommen Gl. Hareskovvej 233. Der er samtidig og frem til 13. marts mulighed for at kommentere det konkrete butiksprojekt.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109