23948sdkhjf

Gode tider for amerikanske DitchWitch

Det amerikanske mærke DitchWitch har en dansk repræsentation i form af Troels Christiansen, som via det svenske hovedagentur JLM importerer maskinerne til Danmark
Krisen har ramt overalt i no-dig branchen, og det har den selvfølgelig også hos DitchWitch, men smilene er igen kommet frem på ansigterne, for no-dig markedet er i vækst i Danmark.

Det mærkes også hos den danske repræsentant for mærket, der via den svenske hovedimportør JLM Scandinavia AB fører mærket i Danmark. Det sker fra kontor og lagerfaciliteter i Bredsten udenfor Vejle, hvor Troels Christiansen samt en tekniker fører ordet.

Godt tilfredse

- Når vi ser på omsætningen af vore maskiner i Danmark, så har vi ikke rigtigt noget at klage over. Vi nåede her midt på året den omsætning, som vi året før havde på hele året, og det er rigtigt fint for os. Vi har solgt otte maskiner i år indtil nu, og selvom det største salg nok ligger i foråret, så regner vi bestemt ikke med, at det er slut for i år endnu, siger Troels Christiansen til Licitationen Byggeriets Dagblad.

Firmaet har succes med de mindre og mellemstore maskiner til styret underboring, som kan fragtes på en citytrailer og som løser opgaver indenfor lavtrykskloakering med videre.

- Vi er en blandt cirka fire mærker i Danmark, som tilsammen udgør stort set hele det danske marked for styret underboring. Vi sælger udover maskiner til styret underboring også traktorer til nedpløjning af kabler samt det udstyr der hører til, siger han.

Større projekter

Det er de store anlægsprojekter og udbygningen af kabelnetværk, der øger behovet for styret underboring.

Prisen for en styret underboring er faldet kraftigt i takt med den teknologiske udvikling, og i dag koster en sådan løsning formentligt i nærheden af det halve af, hvad det gjorde for 10-15 år siden. Det betyder at en styret underboring i dag ofte kan konkurrere med de gener, som en traditionel opgravning giver.

- Der er klart flere om opgaverne også. Det betyder en hårdere priskonkurrence, og som leverandører til branchen konkurrerer vi da også på livet løs, siger han.

Troels Christiansen vurderer, at der er cirka 130 maskiner til styret underboring i Danmark i dag.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094