23948sdkhjf

Fælles campus i Kolding

Kolding HF & VUC bygger nyt lavenergiuniversitet i Design City Kolding
Fra 2014 skal Kolding HF & VUC med 1.400 studerende bo i Design City Kolding, som er den nye bæredygtige bydel i Kolding. Byggeriet forventes at gå i gang i starten af 2013.

Design City Kolding ligger i centrum af Kolding og binder et spændende uddannelsesområde sammen, som altså også kommer til at rumme Kolding HF & VUC i 2014.

Den nye skole forventes at blive på ca. 4.800 kvm og skal rumme 1.400 studerende på årsplan og 70 ansatte. I forvejen ligger både Designskolen Kolding og IBC i området, og det nye SDU, som bliver landets første lavenergiuniversitet, skal stå færdigt i 2013.

- Kolding HF & VUC passer naturligt ind i det stærke uddannelsesmiljø, som er ved at tage form. Vi ønsker med skolebyggeriet at skabe nogle moderne og visionære rammer, der kan understøtte Kolding HF & VUC’s profil som en selvstændig og dynamisk uddannelsesinstitution. Vi glæder os meget til at skulle flytte ind i en ny bygning, der er skræddersyet til vores behov og ligger i et område, som udvikler sig til et levende campusområde, siger Verner Rylander-Hansen, som er rektor for Kolding HF & VUC.

Verner Rylander-Hansen fremhæver Design City Koldings bæredygtige profil som endnu en god grund til at slå sig ned der.

- Der er både gode holdninger og sund fornuft forbundet med bæredygtigt byggeri i dag. Jeg forventer, at vi kan se frem til at spare på energiforbruget i forhold til traditionelt byggeri og glæder mig på personalets og kursisternes vegne til de mange andre fordele, der er forbundet med placeringen af en nytænkt skole med innovative løsninger af læringsmiljøet, siger han.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078