23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

boldbaner Ÿ NYKØBING F: Fodboldklubverne B.1901 og B.1921 i Nykøbing F. vil fusionere, og der skal stemmes om fusionen på en ekstraordinær generalforsamling den 6. marts.

Bliver fusionen en realitet og holder Guldborgsund Kommune fast i at ville bakke op om projektet økonomisk, er det planen at der skal opføres et nyt klubhus i nærheden af det nuværende B.1921 klubhus, og at der skal anlægges to kunststofbaner på den nuværende cirkusplads og yderligere to nye træningsbaner. Klubfaciliteterne bliver en del af et nyt stort campus-område, der også kommer til at at rumme andre idrætsfaciliteter.

vandløb Ÿ stevns: Stevns Kommunalbestyrelse har godkendt en anlægsbevilling på 1.500.000 kr. i 2012 til indsatsen mod oversvømmelser af de offentlige vandløb i Stevns Kommune. Bevillingen kommer på baggrund af en omfattende gennemgang af vandløbene med en prioritering af indsatsen ovenpå sommerens oversvømmelser på store dele af Stevns.

Anlægsbevillingen finansieres med en omprioritering af 650.000 kr. og en ekstrabevilling på 850.000 kr. fra kommunens kassebeholdning.

Serviceniveauet bliver øget med 370.000 kr. i 2012, med 120.000 kr. i 2013 og med 150.000 kr. i hvert af årene 2014-2016. Det øgede serviceniveau betyder blandt andet sikring af brinker og etablering af sandfang. Derudover bliver der også tilført 230.000 kr. i årene 2013-2016 på investeringsoversigten på anlægsområdet.

reGION MIDTJYLLAND

OMRÅDEFORNYELSE Ÿ ØSTER tØRSLEV: Der er lagt planer for et løft af Øster Tørslev, og der er forventning om, at der kan opnås en statsstøtte på 1,5 mio. kr. til at føre planerne ud i livet. Det skulle blive afgjort i løbet af foråret.

Randers Kommune bidrager selv med tre mio. kr. og dertil kommer godt 1,8 mio. kr. fra LAG Randers.

I første omgang handler fornyelsesplanerne om Bygrønningen, hvor det blandt andet er planen at nedrive et gammelt motel. Udbyhøj skal forskønnes og lives op fra Grundlovsstenen til købmanden, og åen vest og øst for byen skal åbnes op. Det skriver Randers Amts Avis.

REGION NORDJYLLAND

HAVN Ÿ NYKØBING MORS: I perioden fra november 2011 til februar 2012 har Morsø Kommune, Morsø Turistbureau og Visit Nordjylland inviteret borgere på Mors til at bidrage med ideer til udvikling af Nykøbing Havn. Nu er der så lavet en samlet plan, hvor borgernes input er indarbejdet, og en skitseplan over de fysiske forbedringer af Nykøbing Havn er nu klar til præsentation på et borgermøde i Dansk Skaldyrcenter den 22. februar.

Herefter starter det videre forløb med detailplanlægning, politisk beslutningsproces og afdækning af finansieringsmuligheder i forhold til anlæg.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094