23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

CYKELSTI - ROSKILDE: Roskilde Kommune vil lave en cyklistplan, der gør det endnu mere attraktivt at tage cyklen. I forbindelse med udarbejdelsen af cyklistplanen afholdes en workshop, der skal udvikle idéer til, hvordan cykling kan få en central rolle i den fremtidige udvikling, den 6. marts.

PROMENADE - NÆSTVED: Næstved Havn sætter nu turbo på anlæg af en promenade langs Kanalvej, skriver Sjællandske.

Planerne har været undervejs i nogle år, men nu vil havnebestyrelsen have mere fart i projektet. Bestyrelsen har også bevilget seks mio. kr. mere og besluttet, at at der skal ertableres en bro fra Kanalvej til Midtermolen. I alt er havnebestyrelsen klar til at smide 11 mio. kr. i projektet.

Projekteringen af promenaden, der blandt meget andet vil byde på en multibane ved Næstved Roklub, er i fuld gang, og arbejdet udbydes ifølge planerne i løbet af foråret.

REGION MIDTJYLLAND

KUNSTGRÆS - FAVRSKOV: Arbejdet med at finde den bedste placering til en kunstgræsbane i Favrskov er i fuld gang, og Teknik og Kulturforvaltningen er ved at gøre beslutningsgrundlaget klar til politikerne.

2. maj 2012 forventes byrådet at beslutte, hvilken placering de vil pege på. Der er to projektforslag i spil – et i Hinnerup og et i Hammel.

Som en del af Favrskov Kommunes budget 2012 blev det besluttet at afsætte to mio. kr. til etablering af én kunstgræsbane i Favrskov.

Baggrunden for beslutningen om at lave en kunstgræsbane i Favrskov Kommune blev blandt andet taget ud fra Favrskov Idrætssamvirkes ønske og den rapport om kunstgræsbaner, som var udarbejdet af en arbejdsgruppe under idrætssamvirket. I forlængelse af rapporten pegede et flertal i Idrætssamvirket på, at Hinnerup var den foretrukne placering for banen efterfulgt af Hammel og Hadsten.

Klubberne HOG og HGF er begge klar med projektbeskrivelser for etablering af en kunstgræsbane, og de to projektforslag bliver lige nu vurderet af en uvildig konsulent fra Orbicon.

TRAFIK - HEDENSTED: Hedensted Byråd skal på sit møde den 29. februar blandt andet se på en ansøgning om en bevilling til trafiksikkerhedsarbejder i 2012.

Der er på investeringsoversigten for 2012 afsat 1.000.000 kr. til formålet.

Med baggrund i blandt andet kommunens trafiksikkerhedsplan er der fortsat behov for udførelse af forskellige trafiksikkerhedsmæssige foranstaltninger mange steder i kommunen. Der arbejdes eksempelvis med planer ved Daugård Skole og færdiggørelse af anlæg i Barrit.

Økonomiudvalget har indstillet til byrådet, at bevillingen godkendes. Samtidig anbefaler udvalget, at trafiksikkerhedsplanen opdateres inden der bevilges yderligere midler.

KLOAKARBEJDE - DAUGÅRD: En grund på Erhvervsvej i Daugård skal kloakeres. Byrådet har tilbage i 2009 givet en anlægsbevilling på 4,24 mio. kr. til byggemodning af erhvervsjord i Daugård. Pt. er der brugt ca. 1,6 mio. kr. Nu søges om rådighedsbeløb på 0,88 mio. kr. til kloakering af Erhvervsvej 1, Daugård.

Hedensted Byråd skal se på ansøgningen på sit møde den 29. februar. Arbejdet sendes i udbud under forbehold af byrådets godkendelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093