23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

GOLF - FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Kommune har fremlagt et forslag til lokalplan for for et område mellem Ålbæk og Hulsig til offentlig høring. Området ligger i landzone ved et sommerhusområde tæt ved Bunken Klitplantage, Råbjerg Mile og Lodskovvad Mile.

Lokalplanforslaget er udarbejdet efter ønske fra Digets Fond og Hvide Klit Golfbane, der begge ønsker at udvide den eksisterende par 3-bane med et ekstra hul.

Lokalplanen skal sikre områdets anvendelse til golfbane og udvidelse af den eksisterende par 3-bane, således at banen kommer til at udgøre i alt ni huller, hvorefter banen ved forlængelse til minimum 1375 meter officielt kan raites af Dansk Golf Union.

Høringsfristen udløber den 7. marts.

ERHVERV - SVENSTRUP: Aalborg Byråd har godkendt en lokalplan og et kommuneplantillæg, der vedrører den tidligere Thomsens Planteskole på Hobrovej i Svenstrup Syd endeligt.

Lokalplanens baggrund er et ønske om at skabe et attraktivt erhvervsområde, hvis trafikale beliggenhed og landskabelige værdi er de bærende kvaliteter, og hvor bebyggelse og friarealer er kendetegnet ved høj kvalitet.

Der kan klages over retlige spørgsmål til Natur- og Miljøklagenævnet frem til 21. marts.

REGION MIDTJYLLAND

GRUNDE - HORNSHØJ: Teknik- og Miljø i Holstebro Kommune har udarbejdet skitseprojekt og økonomisk prisoverslag over anlægsudgifterne for byggemodningen af parcelhusgrunde ved "Kusken", Hornshøj, Holstebro.

Byggemodningen af boligområdet forventes igangsat maj 2012, og etapen omfatter 54 parcelhusgrunde.

Byggemodningen indeholder blandt andet 280 m forlængelse af Østre Ringvej, 360 m adgangsvej og 760 m boligveje. Desuden Jordbundsundersøgelse, museumsundersøgelse, etablering af støjvolde m.m.

Anlægsudgiften udgør overslagsmæssigt 18,6 mio. kr. ekslusive jorderhvervelse. Teknik- og Miljøudvalget har besluttet at anbefale byrådet, at der gives en anlægsbevilling på 18,t mio. kr.

REGION SYDDANMARK

BOLIGOMRÅDE - OTTERUP: Nordfyns Kommunalbestyrelse har vedtaget Lokalplan 2011-12 for et Boligområde ved Nørregade 48 i Otterup endeligt. Der kan klages til Naturklagenævnet over retlige spørgsmål i fire uger frem.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094