23948sdkhjf

Grønne fynske udbud

Det kunne tyde på, at foråret er på vej på Fyn. I hvert fald er der gang i flere grønne udbud for tiden
Fyn er et stykke fremme med de grønne udbud. Flere kommuner og boligforeninger er for eksempel i fuld gang med at finde egnede entreprenører til det kommende arbejde i parker, på boldbaner og grønne anlæg.

Grundejerforeningen Lundegårdsparken beliggende i Odense Nordvest, har for eksempel et udbud ude lige nu med vedligeholdelse af foreningens grønne områder. I Lundegårdsparken er der fem grønne områder med legepladser, i alt cirka 16.000 kvadratmeter plæner, cirka 10.500 kvadratmeter bevoksning samt en række forbindelsesstier, hvoraf 3.800 kvadratmeter omfattes af vedligeholdelsen. Arbejdet udbydes for et år og der vil være mulighed for at forlænge perioden i op til hele fire år.

Odenseanske boldbaner

Et andet udbud er et større et af slagsen, som vi tidligere har omtalt her i avisen, nemlig klipningen af en række boldbaner i Odense, som er blevet aktuelt, efter at Odense Kommune har opsagt kontrakten med et lokalt firma, som ifølge kommunen ikke har overholdt den indgåede aftale. Kvaliteten var ikke som beskrevet i udbudsmaterialet.

Dette udbud lader nu vente på sig, for kommunen har for kort tid siden meddelt at udbuddet er annulleret, grundet uklarheder i udbudsmaterialet. Derfor skal udbudsprocessen nu gå helt om og det vil tage et par måender. Arbejdet gælder 240 hektar græs på kommunens boldbaner.

Desuden er der gang i de grønne områder ved Svendborg, som blandt andet har vandværkerne, der skal have plejet de grønne arealer. Dette udbud har vi tidligere bragt her i Licitationen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094