23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

TORV - INGSTRUP: Ingstrup Borgerforening vil kæmpe for at skabe nye udvikling i byen og foreslår, at der skabes et torv i byen, hvor store og små kan samles til udendørs arrangementer eller bare mødes og hygge sig.

Foreningen har sendt en ansøgning til kultur- fritids- og landdistriktsudvalget om et bidrag på 150.000 kr. til torvet, som i alt vil koste omkring 1,1 mio. kr, fortæller Nordjyske Stiftstidende.

En arbejdsgruppe har udarbejdet et forslag til etablering af et torv på et areal ved Hovedgaden. Torvet skal ifølge forslaget have trapper, scene, borde og bænke, skaterrampe mm.

REGION MIDTJYLLAND

BYPARK - GRENAA: Grenaa Varmeværk arbejder med planer om at etablere en bypark med solplaner og græssende får, skriver Århus Stiftstidende.

Grenaa Varmeværk har reserveret et markareal ved Bredstrupvej/Teknologivej i Grenaa, hvor man ønsker at realisere et større solenergiprojekt og opføre et biobrændselsanlæg. I området vil varmeværket lade får græsse og etablere shelters og således gøre det til et udflugtsmål for for eksempel børnehavebørn og skolebørn.

REGION SYDDANMARK

SØ - FILSKOV: Billund Kommune har meddelt tilladelse efter planloven til etablering af en sø på 1.900 kvm på adressen Søndermarksvej 5 i Filskov. Klagefristen er fire uger fra den 31. januar 2012.

KLATREPARK - KOLDING: Marielundskoven i Kolding kan meget vel komme til at huse Jyllands første klatrepark - en såkaldt trætop-bane, hvor børn, unge og voksne kan udfordre sig selv højt til vejrs i skoven, skriver Jydske Vestkysten.

Det er den lokale Søren Madsen, der på vegne af Funky Monkey Park A/S, som han er medejer af, står bag ansøgningen. Firmaet etablerede deres første trætopbane i Odense i foråret 2011.

VANDLØB - SYDALS: Sønderborg Kommune vil gennemføre en vandløbsregulering i Skovmose-området på Sydals. Der holdes et offentlig møde om reguleringsprojektet torsdag den 23. februar.

LEGEPLADS - TINGLEV: Naturlegepladsen i Byskoven i Tinglev trænger til en kærlig hånd, og det får den måske snart. Ejeren af Guldbageren i Tinglev donerede for nylig 10.000 kr. til renovering af legepladsen, der blev etableret i 2005.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094