23948sdkhjf

At feje for andres dør

Entreprenørfirmaet NCC’s fejeafdeling har investeret i to nye feje-sugebiler
Maskinerne skal dels arbejde her i landet, men også af og til i Oslo, hvor skærverne skal fjernes efter vinterens besværligheder med is og sne.

Købere, leverandører og chauffører var samlet, da NCC fik overdraget de to feje-sugebiler ved en lille sammenkomst hos Scania i Vojens, der har stået for de sidste klargøringer af selve chassierne inden levering.

Feje-sugeenhederne, der er på 10 kbm, er påbygget af Brock Kehrtechnik i Tyskland, der siden 1992 har specialiseret sig i individuelle opbygninger til gavn for kunder, der ønsker sig noget specielt.

- I modsætning til andre opbyggere er denne mindre fabrik i stand til at honorere kundens specielle ønsker, hvilket ikke mindst har været et tema i forbindelse med disse opbygninger til NCC, siger salgschef Leif Pedersen fra OG Maskiner A/S i Taastrup, der har været importør af Brocks opbygninger siden 2003.

- Ja, vores viden og erfaring om fejning gør selvfølgelig, at vi har specielle ønsker, der efter vor mening kan gøre livet lettere og mere rentabelt for såvel vore chauffører som for NCC i hele taget, udtaler en tilfreds Lars Poulsen fra NCC og fortsætter:

- Vi er lykkedes med et fortrinligt samarbejde mellem os som køber, Scania i Kolding/Erritsø som leverandør af chassier samt OG Maskiner A/S som leverandør af opbygning, og vi glæder os til fremtidigt samarbejde.

Opbygningen på de leverede feje-sugebiler er af typen Jumbo S, hvilket betyder, at sugekraften er øget med 25 procent i forhold til det normale. Denne opbygning gør det muligt at opsuge asfaltfræs i een arbejdsgang, hvilket er noget, der har stor betydning rent tidssmæssigt. Desuden er sugehovederne udstyret med kopbørster på begge sider. Brocks slogan: “Doppelt kehrt besser" betyder, at dobbelt fejer bedre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094