23948sdkhjf

Husbygger får grønt lyst til stor ordre

I samarbejde med ejendomsselskabet Velkomn har husbyggeren Huscompagniet fået lov til at opføre 153 nye boliger. Nu løfter de sløret for prisen på opgaven

Huscompagniet har nu opnået byggetilladelse til at opføre 153 rækkehuse.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Planerne blev allerede offentliggjort i begyndelsen af juli i år, men denne gang oplyses omsætningen på projektet.

Projektet forventes at generere en samlet omsætning på omkring 175 mio. kr. over byggeperioden, som allerede begynder i november 2024 og vil strække sig frem til midten af 2026.

Samtidig oplyses det, at den opadvendte byggetommel ikke kommer til at påvirke husbyggerens økonomiske forventninger for 2024. Her forventer man fortsat en omsætning på omtrent 2,3-2,4 mia. kr. og et driftsresultat på omkring 40-70 mio. kr.

De 153 enkelt- og dobbeltplans-rækkehuse skal opføres i Haslev i Faxe Kommune på Sydsjælland, og de første huse vil være indflytningsklare i løbet af 2025.

Grunden har tidligere huset 'Det Blå Marked', der er blevet betegnet som Skandinaviens største indendørs kræmmermarked, og som blev revet ned tidligere på året.

Opførelsen af husene sker i samarbejde med ejendomsselskabet Velkomn. Mens Huscompagniet er totalentreprenør på projektet, står Entreprenør Ekspressen for anlæg, P. Olesen for nedbrydning, mens Sori er ingeniører og Tegnestuen Arken har stået for illustrationerne.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078