23948sdkhjf

Boliger på vej: Jysk vækstkommune sælger grunde til lokal udvikler

Hedensted Kommune fortsætter med at opleve en markant byvækst. Senest har kommunen solgt grunde i Ølsted til den lokale udvikler, CM Invest Holding, som vil opføre cirka 15 lejeboliger

Landsbyen Ølsted har oplevet en positiv udvikling de seneste år med tiltag som nye parcelhuse, og denne udvikling fortsætter nu med opførelsen af 15 lejeboliger. 

Det oplyser Hedensted Kommune i en pressemeddelelse.

Det  er lokale projektudviklere CM Invest Holding, der står bag projektet, og her ser man frem til at investere i området og skabe nye boligmuligheder for lokalsamfundet.

- Vi ville gerne lave noget i Hedensted Kommune, da vi selv er fra lokalområdet. Så da vi hørte, de lokale fra Ølsted havde et ønske om flere lejeboliger, synes vi, det lød som et spændende projekt. Derfor er vi også klar på at investere i området, og vi glæder os til at komme i gang, siger Chris Kristoffer Hansen, medindehaver af CM Invest Holding. 

Borgmester Ole Vind udtrykker glæde over initiativet. 

Han forventer, at de nye boliger vil tilføre byen liv og dynamik. Ølsted Lokalråd og forskellige foreninger støtter ligeledes projektet og ser det som en mulighed for at tiltrække flere beboere til byen.

Kommunalbestyrelsens fokus på at inddrage lokale ønsker i byudviklingen fremhæves som en positiv tilgang af borgmesteren: 

- Vi er sikre på, at udvikling sker bedst og mest naturligt, når lokale borgere er med til at påvirke processen og ikke mindst resultatet af nye projekter, siger Ole Vind.

Han tilføjer:

- Dette er jo et skoleeksempel på, hvordan byudvikling kan ske i samarbejde med lokale ønsker og håb, samtidig med at det taler ind i en kommunal strategi med flere boligbyggerier i en kommune, der generelt har vokseværk, siger Ole Vind.

Hedensted Kommune ser frem til at fortsætte dialogen med Ølstedborgerne og foreningerne for at sikre en helhedsorienteret udvikling af området og styrke fællesskabet i lokalsamfundet.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078