23948sdkhjf

Udlejer udvider flåden med storindkøb af tyske maskiner

Maskinimportøren Stemas har sendt 14 nye læssemaskiner i retning af samme kunde, som i foråret købte 31 nye maskiner

PV-Udlejning giver flåden af maskiner til udlejning et nyt løft.

Den sjællandske udlejer har købt 14 nye læssemaskiner fra tyske Weidemann hos maskinimportøren Stemas.

- Enkle og stærke maskiner, som er gode til udlejning, hvor mange forskellige kommer til at køre dem, siger direktør Ken Kock fra PV-Udlejning om storindkøbet i en pressemeddelelse.

- De 14 maskiner er dels en udvidelse og dels en fornyelse af vores maskinflåde, forklarer han også.

Stemas er gennem årene blevet fast leverandør af både Weidemann-læssere og maskiner fra Wacker Neuson, importørens andet store mærke. Og dem kender man også særdeles godt hos PV-Udlejning.

I foråret øgede udlejeren således kapaciteten med 27 nye Wacker Neuson-maskiner samt fire Himoinsa-generatorer. Dengang var det også med Stemas som leverandør.

Fra toiletter til tunge maskiner

Historierne for Stemas og PV-Udlejning, som foruden hovedkontoret i Ølstykke også har afdelinger i Hillerød, Hedehusene og Holbæk, har flere sammenfald.

Maskinimportøren, som nu har sin store, østdanske afdeling i Havdrup, fik import og forhandling af læssemaskiner fra tyske Weidemann i 1996. 

Samme år lagde Peter Vest sammen med sin far, Hans Vest, grunden til PV-Udlejning. Det skete dog uden antydning af maskiner. 

Frem til 2008 fokuserede Peter Vest på udlejning af mobiltoiletter. Dem har firmaet stadig, men siden entreprenørmaskinerne rykkede ind i udlejningskataloget for 16 år siden, er de vokset til en stadig større del af virksomheden. Og der kommer nyt materiel til hos PV-Udlejning i en stadig strøm. Senest altså med de 14 nye læssemaskiner.

Artiklen er en del af temaet MXtra - Maskin- og materiel.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079