23948sdkhjf

Ny podcast gør det nemmere for anlægsgartnere og læremestre

Anlægsgartner og Læremester er den nye podcast, der leverer praktiske råd og værktøjer til dig, der uddanner fremtidens anlægsgartnere. Podcasten tager fat på de udfordringer, du møder som oplæringsansvarlig, herunder hvordan du bedst sikrer, at lærlinge når deres oplæringsmål og er klar til svendeprøven.

Podcasten er særligt relevant for virksomheder, der arbejder med uddannelse af lærlinge, og tilbyder indsigt i, hvordan du styrker oplæringen og fastholder unge lærlinge under uddannelsen. Podcasten er udviklet af Det Faglige Uddannelsesudvalg for Anlægsgartneri.

Lyt til podcasten i bilen – få ny viden på vej til arbejde

Med korte, informative episoder kan du nemt udnytte transporttiden til at få konkrete værktøjer og råd, som du kan implementere i din virksomhed med det samme. Lyt til podcasten der, hvor du normalt finder dine podcasts – for eksempel Spotify eller Apple Podcasts.

Få konkrete løsninger til hverdagens udfordringer

Med Karin Eckersberg som vært får du episoder, der spænder fra digitalisering af praktiklogbøger til opkvalificering af ufaglærte medarbejdere. Podcasten henviser desuden til relevante ressourcer, som du kan bruge i dit arbejde med lærlinge, f.eks. svendeprøveforberedelse og relationer mellem virksomhed og skole.

Teaser: Anlægsgartner og læremester

Digital logbog – et praktisk redskab

I en af de seneste episoder kan du høre om Byggeriets Uddannelsers digitale praktiklogbog, et værktøj der gør det lettere at holde styr på lærlingens uddannelse. Læs mere om den digitale logbog her: Digitalpraktiklogbog for anlægsgartnere.

Digital logbog

EUX anlægsgartner – hvad handler det om?

Vil du vide mere om forskellen mellem en traditionel anlægsgartneruddannelse og en EUX-uddannelse? Læs mere om EUX-uddannelsen her: EUX anlægsgartner – fordele og muligheder.

EUX anlægsgartner - hvad handler det om?

Fastholdelse og sammenhæng i uddannelsen

Hvordan sikrer du, at dine lærlinge gennemfører deres uddannelse og ikke falder fra under skoleopholdet? Læs om, hvordan du kan fastholde lærlinge her: Fastholdelse af lærlinge i anlægsgartneruddannelsen.

Fastholdelse og sammenhæng i uddannelsen

Fra ufaglært til faglært

Mangel på faglært arbejdskraft er en stor udfordring i anlægsgartnerbranchen. I denne episode af podcasten får du konkrete råd til, hvordan du kan opkvalificere dine ufaglærte medarbejdere gennem AMU-systemet, og dermed bidrage til at sikre flere faglærte medarbejdere i branchen. 

Fra ufaglært til faglært

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109