23948sdkhjf

Bankbygning bliver tandklinik: Her er vinderen

Billund Kommune tager næste skridt mod en ny tandklinik, der etableres via renovering frem for nybyggeri. Projektet omfatter tidlig entreprenørinddragelse

Rambøll er valgt som totalrådgiver til en ny tandklinik, som Billund Kommune vil etablere i Grindsted.

Nu venter arbejdet med den overordnede koordinering og styring af projektarbejdet for den nye tandklinik, som bliver etableret ved at ombygge et 825 kvm stort tidligere erhvervslokale, som Vestjysk Bank ejer.

- Der er et stort potentiale i – og store ressourcer at spare ved at transformere og renovere fremfor at bygge nyt, siger Frederik Højbo Nielsen, el-ingeniør og projektchef fra Rambøll, i en pressemeddelelse.

- Opgaven i Grindsted byder derudover på tidlig entreprenørinddragelse, noget som kræver specialistviden fra mange fagdiscipliner, tilføjer Frederik Højbo Nielsen.

Sammen med blandt andre arkitekt Lotte Hald kommer han til at stå i spidsen for at koordinere og styre projektarbejdet.

Den samlede økonomiske ramme for opgaven er 25,6 mio. kr. Det viser data fra Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Den nye centrale tandklinik i Grindsted forventes at stå færdig i løbet af 2. kvartal 2026.

Kommunalbestyrelsen i Billund Kommune har tidligere besluttet, at der skal etableres en ny central tandklinik på Borgergade 3 i Grindsted for at samle tandplejen på to lokationer i Grindsted og Billund.

Med én samlet tandklinik vil man sikre mere specialisering, mere tid til forebyggelse og mere fokus på forældrenes engagement. Det skal være med til at løfte tandsundheden blandt kommunens børn.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156