23948sdkhjf

Feriebydel til trecifret millionbeløb sat i gang

Første spadestik er blevet taget til den etableringen af Lalandias nye ferieby i Søndervig ved Vesterhavet

Så er byggeriet af 141 nye ferielejligheder i den vestjyske badeby Søndervig skudt i gang.

Det første spadestik blev for nylig taget af borgmester i Ringkøbing Skjern Kommune, Hans Østergaard (V), og adm. direktør i Lalandia, Jan Harrit.

- Med en central beliggenhed i byen, blot en kort gåtur fra stranden og samtidig i læ af de smukke klitter, er der tale om et fantastisk projekt, der forhåbentligt vil komme både Søndervig og de kommende ejere til gode, siger Jan Harrit i en pressemeddelelse.

Trecifret millionbeløb

Det har været lidt af en plan-odyssé, som Lalandia har været på forud for det første spadestik feriebyen i Søndervig.

I april 2023 præsenterede badelandsforetagendet planerne om at bygge et stort badehotel, som skulle huse 200 værelser og stå færdigt i 2025. Opførslen ville koste et trecifret millionbeløb at opføre.

Byggetilladelsen var da også på plads, da Lalandia, der er en del af Parken Sport & Entertainment, sidenhen valgte af sadle om og bygge Strandbyen, som bliver navnet på den nye feriebydel.

Lejlighederne kommer i færdigbygget form til at koste mellem 1,9 mio. kr. og 2,9 mio. kr. og er mellem 63 kvm og 100 kvm i størrelsen.

Ifølge Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter, har byggeprojektet en anslået entreprisesum på cirka 305 mio. kr.

Byggeriet er tegnet af arkitektfirmaet Bay Arch og skal opføres af Junge Byg, der er entreprenører på projektet. De første ferielejligheder forventes at være klar til brug i foråret 2025.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094