23948sdkhjf

- Det er sjovt: Udlejer har haft maskinparken i bøgeskoven

Zeppelin Rental har igen haft maskiner i massevis med før, under og efter Smukfest i Skanderborg

Mens festivalen Smukfest, den tidligere Skanderborg Festival, forenede musik og natur i bøgeskoven ved Skanderborg, var Zeppelin Rentals læssere på plads for at sikre, at alt kørte som smurt.

Det er anden gang, at udlejeren har maskiner med på Smukfest, men det bliver mere år for år, oplyser Frank Stokholm, afdelingsleder i Zeppelins afdeling i Hørning mellem Skanderborg og Aarhus. 

- Vi har også en aftale om at udleje nogle af vores skurvogne til dem, tilføjer han.

I år omfattede leverancen fire styk seksmeters teleskoplæssere og en masse læssemaskiner. 

- De bruges til opsætning og nedtagning af festivalen, og de bruges undervejs på festivalen til transport af hvad end, der er behov for. Det kan være drikkevarer eller flis til, hvis det regner, fortæller Frank Stokholm. 

Maskinerne er med andre ord i brug hele tiden til forefaldende opgaver.

- Det er sjovt

Festivaler er ikke en fremmede opgave for Zeppelin. 

Udlejeren har også leveret til Roskilde Festival - en række forskellige maskiner, skurvogne samt el og lys - til Northside i Aarhus, Tange Søfestival plus en række mindre festivaler.

Fra Zeppelins side påpeges det, at en af de store udfordringer for så store festivaler som Roskilde Festival og Smukfest er, at der skal sættes så meget op og bruges så mange timer på at få det hele til at spille. Derfor skal der ikke bare bruge én, men mange maskiner. 

- Det er sjovt for os at være med til de her lidt anderledes opgaver, lyder det fra Frank Stokholm. 

- Der er god stemning, og det er vildt at se hvordan noget så stort kan bygges på så kort tid, og så efter seks dage kan man gå en tur i Skanderborg skov og ikke se et eneste spor af mennesker eller fest. Det er imponerende og det er vi glade for at være med til, tilføjer afdelingslederen.

Artiklen er en del af temaet MXtra - Maskin- og materiel.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125