23948sdkhjf

Vil du være bedre til SQL? Læs med her

SQL står for Structured Query Language og er en måde at kommunikere med databaser på.

Når data skal opdateres på en database, vil du skulle bruge SQL. En database er et program, der gemmer data. Hvis du bliver bedre til SQL, vil du altså blive bedre til at arbejde med programmering på dine databaser. Du vil blive bedre til at kontrollere og administrere brugen af databaserne til dig og eventuelt dine kunders fortjeneste. Din database er en af de ting, der bare skal være styr på. Så få styr på brugen af den.

Bliv bedre til at programmere
Helt grundlæggende er SQL at programmere. Det er at hjælpe din database med at fungere, som du ønsker, den skal fungere. Hvordan er det så, det er? Så nemt og ligetil som muligt. Databasen på arbejdet eller i advokatfirmaet skal ikke være så kompliceret at hente data fra eller gemme data i, så det kun er programmørerne, som kan tilgå databasen. Det skal være alle i virksomheden, der skal kunne gøre brug af den. Hvad har den ellers af værdi, hvis kun et udsnit kan tilgå den og skal lægge al deres arbejde i at få data frem og væk.

Derfor bør din virksomhed tage dette SQL-kursus hos danske NemProgrammering.dk. Du skal selvfølgelig selv vurdere, hvem I din virksomhed der vil få gavn af at tage kurset. Det vil angiveligt ikke være for alle, men kun dem, der skal bruge det for at få hverdagen med databasen til at fungere. Har du en lille virksomhed, eller skal du bruge SQL i privaten, så bør du selvfølgelig selv overveje, hvordan du vil klare dine SQL-opgaver bedst muligt. Det er ikke mere indviklet, end at du stille og roligt sætter dig ind i det. Hos NemProgrammering.dk kan man tage kurserne i det tempo der passer ind og der er som noget helt unik ikke udløb på kurserne – du har altså adgang for altid.

Et indblik skader ingen
Det er langtfra nødvendigt, at alle i virksomheden, eller at du sætter dig ind i SQL, hvis du aldrig skal røre ved det. Det vil dog aldrig skade, hvis du skal have et kendskab til databaser, at du undersøger SQL. Når først du ser vigtigheden af at bruge SQL, får du et langt bedre kendskab til din database. Du vil måske endda være i stand til at se forbedringer og formidle dem i et sprog, som it-afdelingen vil kunne forstå.

Følg med dit barns computer
Har du store vanskeligheder med at få SQL til at spille, som du ønsker det, uden at du har en afdeling i en virksomhed, du kan smide opgaverne efter, så få hjælp hos dine børn. Hvis du ikke ejer tekniske færdigheder, vil du angiveligt blive overrasket over, hvor meget dine børn kan hjælpe dig med at programmere og kode. De små klasser og faktisk også de ældste elever skal lære at programmere i skolen. Deres kendskab og leg med programmerne kan være en hjælp til dig.

Opfordringen er ikke, at du skal lade din børn overtage, men derimod at lade din børn lege med SQL – uden at det har nogen betydning for din database – og se så, hvad de finder frem til. Selvom de ikke kan formidle sproget, termerne, som de møder i programmet, vil de helt sikkert kunne gøre ting med programmering, som du ikke anede, du kunne gøre brug af. Det er et skud i tågen, men alle kneb gælder, når din it-faglighed er på et meget lavt niveau.

 

Send til en kollega

0.047