23948sdkhjf

På denne måde får du styr på leasingkontrakten

Dette indhold er sponsoreret.

Måske du står på tærsklen til at erhverve dig en bil og dette ved hjælp af leasing? Så er du kommet til det rette sted. Muligheden for leasing af biler en er løsning, der er blevet meget populær blandt danskerne og leasing er bestemt et godt alternativ til et traditionelt bilkøb. Når du leaser køber du nemlig ikke bilen, men lejer den i en længere og aftalt tidsperiode, hvor du så betaler for brugen på månedlig basis. Løsningen lyder for mange fordelagtig og meget simpel, men ligesom ved bilkøb skal man tage højde for og grundigt overveje nogle ting. I denne artikel giver vi råd og vejledning til billeasing. 

Kilometer på kilometer

Når du overvejer at lease og du forsøger at indgå en leasingaftale er det vigtigt, at du får styr på antallet af kilometer, du må køre i leasingbilen. Ulig med en bil, som du selv køber og ejer, så er der som hovedregel en øvre grænse for kørte kilometer i en leasingbil. Hvis denne grænse overskrides, vil du skulle af med flere penge end først aftalt og af denne grund er det anbefalelsesværdig at spørge hvemend du leaser bilen af om aftalen for kilometer. 

Forsikringsforhold

I forbindelse med leasing af din nye bil skal du også være særligt opmærksom på forholdene i forbindelse med forsikring. Nogle leasingaftaler omfatter allerede en forsikring, men hvis dette ikke er tilfældet, så skal du sørge for at den leasede bil er forsikret af din egen forsikring. Hvis der derimod er tale om erhvervsleasing, så er det vigtig at du inddrager din arbejdsgiver i processen inden leasingaftalen indgås og at din arbejdsgiver gennemgår leasingaftalen. Når du leaser en bil for at kunne udføre et stykke arbejde for din arbejdsgiver, så skal denne være med til at sørge for aftalen er korrekt og tilpasset og at bilen er forsikret på den rigtige måde. 

Når leasingaftalen ender

Som beskrevet så er leasing langtidsleje af bil, men med en fastsat dato for enden af lejeperioden. Du skal derfor være meget opmærksom på lejeperioden omfang, men også hvordan du efter endt lejeperiode skal returnere bilen tilbage til dem, du leaser den af. Kravene varierer fra sted til sted, men bør være beskrevet i leasingaftalen. Du vil gøre bedst i at følge denne leasingaftale, da du ellers kan komme ud for at betale ekstra afgifter. Vores bedste og vigtigste råd er i hvert fald, at du sørger for grundig gennemgang af og tydelighed i leasingaftalen inden den underskrives, men også at du som leaser af bilen holder dig til aftalen fra start til slut, for ellers kan leasing bliver dyrere end først antaget. 

Send til en kollega

0.049