23948sdkhjf

Find det rigtige stillads til dit byggeprojekt.

Når vi mennesker skal i gang med et byggeprojekt i højderne, så er det vigtigt at overveje, om sikkerheden matcher vores ambitioner.

Det kan blive en farlig affære, hvis vi ikke tager sikkerheden alvorligt - og i værste tilfælde være ulovligt.

I denne artikel får du en guide til hvilket stillads, som kunne matche dit kommende byggeprojekt.

Rullestillads
Står du overfor et mindre projekt, der kræver arbejde i højderne, hvor du ikke kan nå toppen uden hjælp? Et rullestillads er kendt for, at du som bruger let kan skubbe stilladset rundt. På den måde bliver arbejdet langt mere effektivt og sikkert sammenlignet med brug af en stige. Denne type af stillads er rigtig brugbar, når byggeprojektet foregår indendørs - eksempelvis en gymnastiksal eller forsamlingshuse, hvor der er en god afstand til loftet.

Hængestillads
Inden et byggeprojekt tager form, er det altid en fordel at undersøge omgivelserne, projektet skal foregå i. Til tider kan det være uhensigtsmæssigt at have et stillads til at fylde nede på vejen. Det er i sådanne situation, at et hængestillads er et godt valg. Ofte er denne type stillads rig på muligheder, hvilket betyder, at den kan benyttes på samtlige bygninger.

Er omgivelserne komplicerede, hvis underlagt eksempelvis ikke er holdbart, er hængestilladset meget brugbart.

Facadestillads
Skal du have renoveret en facade, og underlaget i området er holdbart, så er et facadestillads vejen frem. Vælger du yderligere et stillads i høj kvalitet, hvor der er sikret skridsikkert underlag, så er menneskerne, der skal arbejde derpå, sikret de bedste arbejdsbetingelser.

Find det rette stilladsfirma
Leder du med lys og lygte efter et firma, der tilbyder leje af stilladser i Nordjylland og omegn? Så kan du med fordel vende blikket mod Bera Stilladser, hvor sikkerhed og god service er i højsædet. Gennem aftale med stilladsfirmaet, bliver stilladset monteret af kompetente fagfolk, så du har det bedste udgangspunkt til dit næste byggeprojekt.

 

 

 

Send til en kollega

0.047