23948sdkhjf
Del siden
Kursus

Konference den 27. & 28. november: Bæredygtig Byggeproces

Stand
Ny
Periode(r)
7. november 2024 7. november 2024

Deltag i konferencen, der giver dig vigtig og ny viden om byggeprocessen. På to informative dage har Building Green samlet branchens vigtigste eksperter og udvalgte aktører, som hver især deler ud af deres viden og erfaringer fra konkrete byggeprojekter.

Advokat Betina Kristiansson er moderator på konferencen og deltager desuden i en paneldebat, hvor der sættes fokus på, i hvilken grad vi kan og vil forpligte os, når det kommer til at bygge bæredygtigt. I løbet af de to konferencedage bliver du desuden præsenteret for løsninger, der opfylder nye og gældende krav inden for bæredygtighed. Du får indsigt i, hvordan vi kan komme i mål med Paris-aftalens målsætninger. Og du tilbydes en unik mulighed for at udvide dit professionelle netværk og være med til at sætte fokus på bæredygtighed og processer i byggeriet fra A til Z.

Konferencen er udbudt af Molt Wengels samarbejdspartner, Building Green, og tilmelding foregår via deres hjemmeside. Oplys tilmeldingskoden MoltWengel15 og få 15% rabat på konferenceprisen: Bæredygtig Byggeproces

Molt Wengel Advokatpartnerselskab
Dampfærgevej 27-29, 4. sal
2100 København Ø
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29629927

Kontaktperson

CH
Charlotte Hagihara
Marketing Lead
+45 31660720 cfh@mowe.dk

Undervisningsadresse

Danmark

Send til en kollega

0.062