23948sdkhjf
Del siden

Crafted Furniture ApS

Crafted Furniture er den professionelles leverandør af custom inventar tilpasset til netop dine ønsker eller design. Hvad end du skal bruge komplette projekter eller del-elementer, står vi klar til at hjælpe dig.

Vores produktgrupper omfatter: 

Fronter

 

Korpus/skabe

Træskuffer

 

Fra egne snedkerier i Østeuropa, producerer vi inventar til yderst konkurrencedygtige priser og med Dansk kvalitet. Uanset om du vil bestille to finerede fronter i forløb eller skal bruge 300 komplette køkkener i melamin, så er vi din leverandør. 

Vi ønsker at alle, uanset virksomheds størrelse har mulighed for at købe custom produkter der opfylder lige netop deres behov. Derfor er det utroligt vigtigt for os, at kunderne, upåagtet om de er én snedkermester eller en entreprenør med 1.000 ansatte, kan få lige netop de produkter de ønsker. Vi tilpasser os dine ønsker – både i forhold til design samt mængde. Så der er aldrig en påkrævet minimumsordre.

Vi prisstruktur er meget gennemsigtig, og alt kan udregnes af kunden selv i tilbudsfasen, via vores beregningsværktøjer. Dette er både effektivt for kunden, men bestemt også Crafted. Derfor kan vi også tilbyde vores produkter til nogle utrolige attraktive priser. 

Skriv til os, for at få tilsendt beregningsarkene, så du kan komme i gang med at regne attraktive tilbud til dine kunder.

Crafted Furniture ApS
Bevtoftgade 1
1736 København V
Danmark
CVR nummer: DK44619962
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.328