23948sdkhjf
Del siden

Airtec A/S

Airtec® er specialister i luftbefugtning, når det handler om at designe, installere og servicere luftbefugtningssystemer til industrielle faciliteter, erhvervsbygninger og lager.

Vores erfaringer omfatter træproduktion, tekstil- og papirindustrier, producenter af elektroniske apparater, plast, bilindustri, flyindustri, fødevareindustrier og mange flere. En vigtig del af Airtecs ekspertise omfatter kompetent rådgivning, installation og service, som matcher vores produktkvalitet.

Vi er en ledende leverandør af systemer til befugtning, køling og rent vand. Vores løsninger er fleksible, så de let kan integreres og tilpasses individuelle behov. Samtidig sætter vores produkter standarden inden for hygiejne og energieffektivitet.

Vi er et internationalt selskab med hovedsæde i den vestlige del af Danmark. Vi udvikler og producerer befugtningssystemer, som forbedrer miljøet og produktiviteten ved at beskytte råmaterialer, mennesker og processer mod dehydrering, udtørring, elektrostatisk udladning (ESD), luftbåret støv og varme.

Elektrostatisk udladning, støv, fugtkrympning og temperaturvariationer er enkelte af de udfordringer, som vores kunder står over for i deres fremstillingsprocesser. Vi finder tilpassede løsninger for at løse vores kunders problemer.

Airtec A/S
Hvedemarken 21
7620 Lemvig
Danmark
CVR nummer: DK21212687
ISO 45001
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.391