23948sdkhjf
Del siden

DT & M ApS

DT & M Aps

Energimærkning & BBR opmåling:

Står du overfor hussalg, udlejning, tilbygning eller energirenovering med tilskud, får du brug for et energimærke, tilstandsrapport & elinstallationsrapport. Det er DT & M ApS den rette konsulent til at udføre. Tilstandsrapport & el udføres i samarbejde med gode, dygtige eksterne kolleger, hvor opgaven koordineres gennem DT & M Aps.

Energimærkning af erhverv og nye huse:

Som din lokale energikonsulent på Fyn tilbyder jeg professionel energimærkning af erhverv, boliger, flerfamiliehuse og lignende. Når du står overfor et salg, bygningen skal overdrages til andre eller lejes ud, skal du rekvirere et energimærke, der er lavet ud fra energimærkningsordningen.

Skal nye huse energimærkes? Ja, det skal de for at opnå ibrugtagningstilladelse, hvilket er gældende for både parcelhuse og flerfamiliehuse samt erhvervsbyggeri. Energimærkningen af nye huse og ejendomme, er en kontrol af det byggeri og energiramme for bygningen, som byggetilladelsen hviler på, hvor bygningen gennemgås jf den oprindelige byggetilladelse og bygningsbeskrivelse.

Derudover tilbyder vi også:

  • BBR Validering
  • Bygnings gennemgang

Kontakt os!

DT & M ApS
Lillevangen 1
Skt Klemens
5260 Odense S
Danmark
CVR nummer: DK43143301

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.343