23948sdkhjf
Del siden

WeUse ApS

WeUse Aps 

WeUse er en app, der gør det nemt, trygt og profitabelt at dele ting bedre med andre i lukkede sikre fællesskaber. Som fællesskab sætter I rammerne for hvem der er med. Det kan være medarbejdere i en virksomhed eller beboere i boligforeninger. Her kan organisationen selv, medarbejdere og/eller beboere uploade de ting, de vil dele med deres fællesskab, og finde ting, som andre er villige til at dele/udleje eller give væk til dem. Det kan være alt fra en boremaskine, til et brætspil.

Derved er nemt at skabe et overblik over hvad der er tilgængeligt, nemt at anmode, og trygt at dele, med vores dokumentation som hjælper dig. 

WeUse sælges til organisationer, der ønsker at gøre det nemmere at anvende ressourcer maksimalt og samtidigt styrke sammenholet og samt et mere bæredygtigt fællesskab. Derfor er det helt gratis at oprette en bruger og komme i gang med at dele, hvis man er en del at et fællesskab. Når du låner/lejer en genstand igennem appen, tager vi ingen gebyr. Du bestemmer selv om du vil tage betaling for udlejninger eller blot vil udlåne. Hvis der er tale om et leje går 100% af det opkrævet beløbet til ejeren. Det er ren win/win for dig.

 

WeUse ApS
Alsion 2
6400 Sønderborg
Danmark
CVR nummer: DK41724064
Find os på

Kontaktpersoner

{{ contact.name }}
{{ contact.title }}
Indlæs flere

Virksomhedsportefølje

Indlæs flere

Send til en kollega

0.437